Agil Udvikling er udviklere der vil yde en ekstra indsats for dit firma

Få udviklings ekspertise fra 44 danske udviklere samt 640 offshore udviklere som står klar til at yde en indsats for din virksomhed. Agiludvikling® er en landsdækkende systemudvikler i Århus, Odense og København samt udviklingskonsulenter i Indien, USA, Ukraine, Tyskland og Letland. Med Agiludvikling er du sikret et højt kvalitets- og serviceniveau og en grundig forståelse af din forretning.

Førende medarbejdere og referencer

Med 44 danske udviklere heraf 3 seniorer som startede sammen i henholdsvis 1983 og 1991 er du sikret ekspertise, erfaring og modenhed. Vi stammer fra andre udviklingsteams og fra Hosting Branchen hvor vi har opsat udviklingsmiljøer til reklame bureauer, internetudbydere og teleselskaber.

Agil Udvikling(R) tilbyder Applikations udvikling der opfylder alle dine behov og ønsker. Med nogle af de førerende referencer i EU og USA, er Agil Udvikling en god leverandør at vælge som projektleder på nuværende eller næste projekt.
AgilUdvikling® kan sænke omkostninger indtil 1/10 ved outsourcing til Indien, Letland, Rusland, Ukraine og USA. Priserne er fra 350-995,-/time for dansk arbejdskraft og fra 200-350,-/time for offshore agil udvikling. Med vor flerbrugerløsning kan vi arbejde mens du sover og indtil 24 timer i døgnet. Udenlandske udviklere er under dansk ledelse tilstede i landet. Få løsninger til 1/10 af prisen med dansk kontrol.

Udviklerne hos Agil Udvikling får indblik i din virksomhed og dine konkurrenter og udvikler derfor løsninger som giver dig fordele og flere faciliteter end dine konkurrenter. Innovation er at gøre gode løsninger bedre og at finde på nyt som du måske ikke selv havde tænkt på. Som Gazelle Innovator indgår AgilUdvikling.dk i et bredere samarbejde med andre virksomheder om Innovation, varemærkeregistrering, designbeskyttelse, patentudvikling og udvikling af forretningskritiske løsninger.

0
Projekter gennemført
0
Danske medarbejdere
0
Server Installationer
0
Danske kunder

Hvorfor vælge Agiludvikling®?

Agiludvikling® tilbyder Agil Udvikling der sparer i gennemsnit 50% på prisen og 50% på antallet af timer. Erfarne udviklere giver mere værdi til din virksomhed med en blanding af unge og seniorer med et innovativt miljø med synergi effekter. Agiludvikling er et danskejet samvirke som er udsprunget af Verinet® forhandlere og udviklere i hosting branchen. Netop dette samarbejde betyder at Agiludvikling kan udvikle til flere miljøer, SAAS, Cloud Computing, GPU, Virtualisering, Clustering og Missionskritisk Hosting.

Med erfaring fra ca. 2.000 websites kan Agiludvikling give dig de bedste kort på hånden. Også indenfor validering og certificering. Det kan være f.eks. certificering efter HTML5 standarden.

Vi har erfaring for med udvikling, programmering og især projekt administration siden 1980 med mange projekter og med 4 Microsoft certificeringer tilbydes en attraktiv løsning indenfor Microsoft udvikling som bl.a. er brugt af 8 af de 15 største virksomheder i Danmark.

Alle produkter understøtter direkte Social Media. Vi står selv bag socialmedia.dk. Dette betyder at dine APPS og websites automatisk spredes til at større publikum, både viralt men også fuldautomatisk. Når du f.eks. opretter en ny side eller et produkt, publiseres dette automatisk på social media protaller og afsætnings platforme såsom EBAY. Her kan du lære om hvilken betydning det har, at målrette dine aktiviteter til alle Social Media brugere. Der er særskilt lagt vægt på den mest betydningsfulde teknologi: Responsive Web Design som er kåret til den mest vigtige og betydningsfulde teknologi for alle ejere af websteder.

Server Hosting, Cloud Computing og Outsourcing

Vi har arbejdet med server hosting siden 1992 og har stor erfaring med drift af servere, udviklingsmiljøer, databaser og portaler. Med gode referencer har vi igennem årene leveret til nogle af de største i branchen. Indenfor Server Hosting, Cloud Computing, SAN, NAS og generel IT Outsourcing virker vi i det daglige som administratorer af disse miljøer. Det giver en rigtig god erfaring indenfor servere baseret på Microsoft, Oracle, IBM, HP samt Open Source såsom Linux drift.

AgilUdvikling® er også social ansvarlighed

AgilUdvikling® har udviklet en gennemtænkt CSR Profil som består af teknikker, genbrug og minimering af energiforbrug som det fremgår af vore etiket har vi også indbygget nogle kundefordele.  Med Agiludvikling® kan du nemlig spare på alt det vi har lavet i forvejen til andre kunder. Denne genanvendelse af moduler vi har udviklet til andre kunder gør at vi kun skal tilrette et modul hvilket kan spare helt op til 50% af timeprisen. I dag er de fleste funktioner genanvendelige og genbrug er CO2 besparende for dig, for os og naturen. Agiludvikling overholder danske CSR vedtaget som lov i 2008 og FN’s GLOBAL COMPACT anbefalinger som omhandler social ansvarlighed hvor Agiludvikling har et samfundsansvar omhandlende: menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold, miljø og klima.

Agile Development & Project Management

 

Verdens mest populære platforme understøttes

.NET, HTML5 Java Javascript ASP VisualBasic Ruby XCODE Google XAMARIN PHP Zend Flash Actionscript C, C++, C# Flex J2EE EJB HTML5 Phyton, JSP  Weblogic Websphere Go Perl App Engine Eclipse JBoss Windows Phone, Android og  IOS (IPHONE OS)

Agiludvikling® leverer udvikling til faste priser under følgende platforme:

Microsoft, Adobe, Google, VMWare, Citrix, Oracle, SAP, IBM, HP, Red Hat, Novell, Sun, Windows Server, Windows Mobile, Meego, Android, Symbian, Debian, Ubuntu, Mint, RedHat, Suse, Solaris, FreeBSD, Aix, Centos, Fedora, Gentoo, SugarCRM, OpenERP, Xcart, NoMachine, Zencart, Magento, Virtue Mart, SQL Server, DB2, MySQL, PostgreSQL, Informix, EnterpriseDB, XML, SSL, VPN, indholdsbekyttelse og kryptering af SAN, Servere og LAN/WAN forbindelser og E-Mail.

Microsoft Agile Udvikling for Visual Studio, .Net og C++

Agiludvikling leverer udvikling de fleste Microsoft produkter herunder Windows Server, HPC Server, Office, Exchange Server, Sharepoint Server, Project Server, SQL Server, Office Communication Server, Forefront Server, ISA Server, Visio 2010, Unified Communication, Online Services, Dynamics og System Center Configuration Manager.

Derudover er vi partner med mange af Microsoft’s egne partnere såsom HP, Netapp, Quest, Doubletake og Citrix.

Open Source og Open Source CMS systemer

Agiludvikling leverer udvikling til Open Source og CMS f.eks. WordPress, Joomla, Drupal, Typo3 og Umbraco der sammen udgør ca. 70% af markedet. Open Source kan kombineres med Microsoft produkter og give merværdi og besparelser på Microsoft platform.

Mange tænker ikke lige på at Microsoft ER verdens største Open Source leverandør.

Flere af vore senior mentor medarbejdere har mere end 30 års erfaring med systemudvikling, design, programmering og udviklingsprojekter og tilsammen har vi over 400 års erfaring med udvikling af løsninger.

Gode referencer indenfor systemudvikling

Med nogle af markedets bedste referencer får du mere værdi og tryghed til din virksomhed.

Vore partnere og Verinet referencer indenfor udvikling er f.eks.: Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, Coop, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Nordisk Ministerråd, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, IC Companys, SAS, Telmore, Århus & Københavns Kommune.