Vi er flyttet hjemmefra – se www.KirkeVideo.dk 

New Media® er vor videoafdeling som producerer TV og laver video til dagligt. Vi er stolte over at have opfundet KirkeVideo® og KirkeTV® og er ved at sælge disse systemer til de danske kirker i Danmark, Tyskland og Norden.

Nogle kirker oplever at hjemmeside og videoer bliver set af over 100.000 om året, hvoraf der også kommer flere i kirken og i de mange tilbud som kirken tilbyder.

I dag er det blevet nødvendigt for kirker og andre institutioner at udsende gudstjenester. At forkynde ordet, det gode budskab, men også at tale om problemer er noget som den enkelte kan forholde sig til. Men så kommer der jo ingen i Kirkerne siger nogle. Det er ikke helt sandt for der kommer flere. Dengang TV startede med at sende fra fodboldkampe sagde man også, at det var fodboldens død. I håndbold blev antallet af tilskuere til kampene ude i hallerne 20 doblet. Noget tilsvarende er en mulighed i kirkerne. Og vi tror prædikerne og det at tale om kendte problemer i sig selv er nøglen.

Vi i Danmark var de første i verden til at kalde os Folkets Kirke, deraf navnet Folkekirken. Det er derfor naturligt at kirkerne breder sig, at ordet deles og bredes ud, og at Kirken stadfæster sit midtpunkt i menneskers liv.

KirkeVideo® tilbyder et nemt system der sender video til din hjemmeside, Facebook og Youtube. På den måde bliver ordet forkyndt for flere mennesker og der kommer flere mennesker i Kirken. I en tid med sammenlægning kan det ligefrem være nødvendigt med Video for at bevare og forsvare Kristendommen. Og så tager menigheden dermed hensyn til de svage og de unge som måske ikke kommer så tit. Eller blot dem som er nysgerrige og dermed bliver kirkegænger sammen med sin familie.

For få kroner pr. sognemedlem giver det flere mennesker i Kirken

Studier fra de Kirker som anvender video oplever at det bliver brugt. Fra USA kender man det som en omsorg for de syge og svage der ikke kommer i Kirken og for dem som er rejsende. Her er de kirker som har video, dem som har fremgang.

Desuden er der stort fokus på Kirken igennem året, f.eks. konfirmationer, bryllupper og dåbsgudstjenester. Ikke kun fra familien, men mange både unge og ældre benytter det løbende og genser disse centrale begivenheder i vores liv.

KirkeVideo® er indgivet som et registreret varemærke under Patent- og Varemærke Styrelsen i Danmark og er blevet udviklet i evaluering med forskellige præster og kirker efter idé af Filmproducenten Søren Lennert.

KirkeVideo® anvendes også til de mange andre tiltag i Kirken

Med de mange aktiviteter ved siden af Gudstjenester m.v. kan KirkeVideo(R) anvendes til f.eks. indspilning af kor, udgivelse af Organist Orgelmusik fra din Kirke, fortællinger om Kirkegården, gravpladser og udenomsarealer eller hvad laver en Kirketjener f.eks.

Det kan også være optagelser fra de omkringliggende lokaler og fra de mange ungdoms- og ældregrupper. Alt sammen er dette med til at støtte fremgangen i din Kirke og du kan selv se hvor mange der er inde og se på dine video og HVOR de kommer fra, dem som ser dem.

Hvad får du for pengene udover et brugervenligt og prisbilligt Video & TV system?

Det er brugervenligt fordi at man netop kan holde pause og imellem pausen indsættes automatisk Fade mellem det billede du sluttede på og det billede du starter med. På den måde, med denne praktiske opfindelse, kan du altid holde pauser. Man kan også bagefter klippe sekvenser ud meget nemt og der indsættes så samme effekt, så det endelige produkt fremstår æstetisk smukt.

I løsningerne med flere kameraer er standardtiden indstilles til f.eks. 3 minutter pr. skift der fader imellem 2 forskellige vinkler. Det giver en dynamisk oplevelse og er en stor forbedring for det endelige resultat. Det svarer til at have 4 kamera M/K til hver optagelse, men det hele er automatisk med den bedste lyd du kan forestille dig.

Som en udvidelse kan du også bestille AutoFollow, hvis du hører til typen der går meget rundt under en prædiken. Kameraerne vil så følge efter dig rundt i Kirkerummet akkurat som hvis du havde professionelle kamera folk på. Det kan f.eks. være du vil vise noget i Kirken og medtage dette i din prædiken.

Det er ret smart, det virker altid og det giver fantastiske nye muligheder for at menigheden vokser, ikke kun i Kirken, men også med antallet af visninger. Det er en Synergi som de fleste gerne vil have i en moderne menighed.

Systemet tager endda højde for HVOR du er i Kirken, f.eks. i den hævede talerstol eller foran alteret eller henne ved Døbefonten. Disse indstillinger lægges ind en gang for alle og kan skiftes hvis udstyret flyttes til en anden Kirke.

Det er også nemt at skifte kamera, med en fjernbetjening i lommen, hvis du selv vil styre systemet.

Man kan udover andagter også tale til ja hele verdens befolkning via vort system. Du kan f.eks. tale om eksistens, tilgivelse, håb, kærlighed, næstekærlighed eller bestemte passager i biblen. Sådanne udsendelser kan bringe trøst og håb hos mange. F.eks. lider mange under skænderier i ægteskabet.

KirkeVideo® er udviklet til Kirker men kan bruges af grupperne der henhører under Kirkens aktiviteter

Du beholder selv alle rettigheder og der er ingen som bliver optaget uden at de giver samtykke hertil og det er kun under vielser eller barnedåb eller ved begravelser når kisten skal bæres til bedemanden. Systemet overholder således GDPR regler for det offentlige rum og således undgår man at ingen bliver vist uden samtykke.

I en tid med stor ensomhed blandt mennesker er det godt at knytte bånd og række ud. Disse vil får et stærkere følelse af fællesskab og samhørighed. Det er noget alle mennesker dybest set leder efter. her er Kirken jo det bedste tilbud med alle dens aktiviteter. KirkeTV og KirkeVideo er en måd at række ud efter dem som er nysgerrige og måske kun kommer i højtiderne. Eller dem som aldrig har været i Kirken.

KirkeVideo® prisliste

Et KirkeVideo® system har ingen vedligeholdelse og kan lejes for 995,- pr. måned.

Kontrakterne faktureres efter ønske 1 gang årligt. Systemet kan også købes for 14.995,- og har 5 års garanti.

 • KirkeVideo® med 1 kamera kr. 19.995,-
 • KirkeVideo® med 2 kameraer og Auto Mix 29.995,-
 • KirkeVideo® med 3 kameraer og Auto Mix 39.995,-
 • KirkeVideo® med 4 kameraer og Auto Mix 49.995,-
 • KirkeVideo® Auto Follow PTZ option pr. kamera 4.995,-
 • KirkeVideo® Mikrofonanlæg for trådløs audio 12.995,-
 • KirkeVideo® Serviceabonnement video eller audio pr. år. 2.450,-
 • KirkeVideo® Installation og opsætning: 4.995,-
 • KirkeVideo® Learning by doing kursus i 4 timer + transport 5.995,-
 • KirkeVideo® Wowza Video Streaming Server pr. måned 499,-
 • KirkeVideo® 4K til 8K opdatering – ring for pris.
 • KirkeVideo® Opsætning og installation til Kirkens hjemmeside kr. 2.995,-
 • KirkeVideo® Autopost Facebook modul pr. måned 99,-
 • KirkeVideo® Autopost Youtube modul pr. måned 99,-
 • KirkeVideo® Database – søgbar database pr. måned 0,-
 • KirkeVideo® optagelse i søgbar database pr. måned 0,-
 • KirkeAPP – få dit website som en APP, oprettelse 9.995,- herefter 99,-
 • KirkeWeb AMP Webhotel inkl. design (Alle CMS) + Streaming Server pr. måned 499,-
 • KirkeVideo® 1 GBIT Fiber Internet til Kirken kr. 395,- pr. måned.

Vi tilbyder også at lave en Kirkepræsentation

Her stiller vi op med præsentation af Præsten der kan præsentere hele Kirken. I dag gemmer mange kirker på en unik kultur histore, og det at fortælle kirkens historier er meget vigtigt. Det er med til at sognet vokser og det at man kender sin kirke er vigtigere end nogensinde. Det kan f.eks. være Kirkegårdens kendte, hilsen på menighedsrådet, graveren og kirketjeneren. Men også en præsentation af de mange smukke udsmykninger som jeg hver i sær er med at til at forme oplevelsen af Kirken som helhed.

Sådanne præsentationsvideoer eller Virksomhedsportrætter her med til at skabe bånd imellem Kirken og sognets beboere som helhed. Derudover oplever vi, at der kommer mange turister. De såkaldte Kirketurister kan komme andre steder fra og kommer oftest også udenfor andagterne.

Du er altid velkommen til at ringe til os eller skrive på info@kirketv.dk. Ring til Søren Lennert 30301212 eller Michael Rasmussen 32177777.KirkeTV® benyttes til live udsendelser f.eks. ved større begivenheder.

Live udsendelser kan f.eks. være Bibel Skole, Tema udsendelser eller en blanding af ovenstående vedr. KirkeVideo®. I dag transmitteres begivenheder for at at opbygge sociale netværk.

Det kan være via Youtube og Facebook eller på dine egen hjemmeside. Det kan også være alle 3 på en gang, fuldt automatisk med automatisk udsendelse af et nyhedsbrev til abonnenter når der er nyt. En sådan E-mail dannes ud fra de få emner man indtaster i starten, når selve arrangementet planlægges.

Desuden kan enhver livevideo automatisk streames på online live streaming platforme, og samtidigt være online på flere forskellige hjemmesider på samme tid.

Filmproducenten Søren Lennert på arbejde i marken.


KirkeTV® prisliste

 • KirkeTV® for Live transmission med 1 tekniker pr. dag 12.500,-
 • KirkeTV® Professional Redigering af video 12.500,-
 • KirkeTV® løn pr. ekstra medarbejder pr. dag (6 timer) 5.000,-

Hvem er New Media

New Media er stiftet af Søren Lennart og Michael Rasmussen. New Media er et firma der kan hjælpe dig til succes med live video transmissioner og f.eks. kurser og seminarer. Siden vi sælger de førende varemærker inden for streaming, video editering og live produktioner giver det dig de bedste kort på hånden. Læg dertil 25 års TV- og video produktionserfaring og nogle af de bedste referencer i Danmark. Derfor er New Media en god partner der kan hjælpe på en række områder.

Vi er alle seniorer der kan producerer alt fra nyhedsudsendelser til film der er nationalt og internationalt præmieret. Vi har formået gennem de sidste 30 år at levere robust TV og videoproduktioner som samtidigt er blevet hædret for sit håndværk. Vi har også egne Server Hosting Faciliteter direkte på DIX og i TIER3 Datacentre.


KirkeVideo® eksempler:


Indholdet ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter i det lille banner

Indholdet ikke tilgængelig.
Accepter venligst cookies ved at trykker på Accepter i det lille banner