Agil Codeshop for Agile Code Shopping

Agile Development og CodeCare hjælper i krisetider

Med Agiludvikling og CodeCare kan man nemt spare mange penge på udvikling af websider, programmering og systemudvikling. Firmaet Agiludvikling der bl.a. står vag CodeCare tilbyder nemlig en kombination af mange koncepter, der tilsammen kan spare 50-75% på budgettet i forhold til konventionelle udviklingsmetoder.

En af hemmelighederne er CodeCare som er en database over funktionalitet fra nogle af verdens største udviklingsvirksomheder. Fordelen ved at bruge denne strategi er indlysende. Agiludvikling.dk kan ikke lave lige så gode mouduler eller få samme slutbruger feedback som de store amerikanske udviklingskoncerner, der med millioner af brugere og tusindvis af forhandlere laver bedre standard software end os selv.

Denne strategi er dog også blevet set igennem de sidste mange år af verdens største virksomheder. Nogle af dem er bl.a.: Intel, Microsoft, TV2, DR, Maersk, ISS, HP, IBM, Nokia, Ferrari, Mercedes, Scania, CNN, Deloitte, Shell, Nasa, Boeing, Vodafone, Reuters, Nike, Ford, Sony Ericsson, UN, Stat og kommune m..v. for ikke at tale om andre udviklere.

Intel, Microsoft, TV2, DR, Maersk, ISS, HP, IBM, Nokia, Ferrari, Mercedes, Scania, CNN, Deloitte, Shell, Nasa, Boeing, Vodafone, Reuters, Nike, Ford, Sony Ericsson, UN, Stat og kommune m..v. og de fleste agile udviklere over hele verden.

Fordelen er også at der kontant kan findes forbedringer og sikkerhedsopdateringer til disse og at evt. fejl og manglende sikkerhed omgående bliver rapporteret med CodeCare helt ud til enduser som så kan kontakte sin udvikler for at få opdateringer.

For langt de fleste virksomheder og udviklingsprojekter generelt er det nogle standardmoduler man bruger. F.eks. et kundekartotek, time-sags styring, projektstyring og f.eks. videostreaming. Disse moduler kan vi så integrere i nuværende løsninger og det behøver ikke engang at være samme kodetype. F.eks. kan et system kodet i C også køre Java, Ajax, Silberligt og Flash, for at nævne nogle af de populære udvidelser.

Kan man så bruge agile moduler til et helt system?

Nej. Det er ikke muligt at sammensætte (programmere eller udvikle) systemer med moduler alene. Det kræver et framework eller scriptsprog hvor selve skelettet til koden ligger, og derfra skal man kalde de forskellige moduler. Men selve modulerne kan også kræve tilretninger og her er det at OPEN SOURCE er perfekt for udviklere fordi licensen rummer mulighed for ændringer i kildekoden uden at man skal betale licens.

De typiske moduler kan være:

 • SAAS moduler til forhandlerstyring, marketing- og reklameafdelinger der kan lave integration til f.eks. ERP systemer
 • Tekstbehandling, Spreadheets, Editorer for nemmere indtastning af data i systemet
 • ERP og CRM og eCommerce systemer til indbygning på hjemmeside for bl.a. kundestyring, bogholderi, fakturering, bogføring, kundesaldo styring, kundekartotek samt Nethandel
 • Grafiske moduler for grafisk præsentation af XML, RSS eller data i selve systemet herunder f.eks. Google MAPS og Google Streetview
 • Videostreaming, Videochat og Video-konference systemer for direkte samtale og møder via din egen hjemmeside
 • Mailsystemer til firmaet, salgsbreve, nyhedsbreve, pressemeddelelser samt f.eks. udsendelse af kontigentopkrævninger
 • Social Media og Intranet integration
 • Business Intelligense rapporteringssystemer med vitig info fra dit website til marketing/reklamebureau
 • Annoncestyringssystemer til store virksomheder for styring af reklamebudgetter både i trykte medier, online og via f.eks. Facebook og Google Adwords
 • Dokumentation til HR afdelingen om medarbejderes ressourcer, uddannelse og evner for større synergi i virksomheden
 • Samarbejdssystemer og fildelingssystemer f.eks. Microsoft Sharepoint, Verinet Roundtable, Groupwise og eCollaboration pakker
 • Styring af licenser og hardware med licens- og serienummerstyring til virksomheder for overblik og for dokumentation
 • Søgbare Digitale arkiver på SAN/NAS systemer for nem adgang til ældre data
 • E-mailarkiv for nem søgning på kontaktpersoner, fritekstsøgning samt emnesøgning, med præsentation i mapper af de forskellige kunder og/eller forhandlere
 • Kursus- og lokalebookingsssystem
 • Restaurant og Konferencestyringssystem
 • Timesagsstyring med fakturering og automatisk bogføring til Advokater

CodeCare er et enkelt system der gemmer al information til senere om din web, dine udviklingsprojekter og dine kontaktpersoner. Alt for mange udviklingsprojekter er uddokumenterede, mangelfulde eller forsvundet ligesom de kontaktpersoner der lavede projekterne ofte går i glemmebogen. Med CodeCare får du styr på både licensforhold, alle udviklingsprojekter samt indhold på WEB. Prisen er kun 15.000,- for indtil 5 brugere.

Kontakt www.agiludvikling.dk for mere information på +45 77777712
Agiludvikling ligger i innovationsmiljøer i København, Odense og Århus.

Scroll to Top