Iværksætter tilbud

Iværksætterpakke for iværksættere der vil udvikle og have rabat

Agiludvikling har udviklet en startpakke til iværksættere. Denne pakke kan ikke benyttes til udvikling af løsninger til dine kunder. Domæner og ide skal være i dit ejerskab. Det kan f.eks. være SAAS løsninger, Webløsninger, Social Media løsninger eller en softwarepakke du ønsker at udvikle. Her kan Agiludvikling levere hele pakken d.v.s. vore styringsværktøjer online så du kan følge med i hvem og hvornår der arbejdes på din løsning.

Vurdering af egne kvalifikationer og certificering af dine løsninger

Fordelen med denne ordning kan være at du i stedet for at udvikle kan bruge tiden på at sælge din løsning i stedet for. Hvis du er meget heldig er du ligeså god eller bedre udvikler end vore medarbejdere. I så fald har vi et job til dig og du starte med det samme. Men det kan også være sådan at dine færdigheder til programmering og webudvikling måske ikke er så gode som vores. Derfor kan du bruge Agiludvikling til både udvikling og test. Aftestning kan afsluttes med certifikat hvor du spare over 1.000,- på dette.

Med Agiludvikling kan du også få udvikling 24 timer i døgnet, hvilket sker ved at vor Indiske afdelingen arbejder på din løsning om dagen og ved at vælge f.eks. Letland og Ukraine som dem der arbejder om dagen.Med de bedste referencer indenfor WEB og softwareudvikling er du sikret et maksimalt udbytte for dine penge.

Iværksætter Pakken indeholder:

 • Programmering pr. time kun 250,- (Min. 10 timer)
 • Aftestningstimer hos TestTeam kun 200,- (min 3 timer) Certifikat kun 399,- (Normalt 1.450,-)
 • Direkte på DIX Virtual Server kun 99,- pr. måned (Normalt 795,-/mnd)
 • Virtual Desktop klient så du kan arbejde online uanset hvor du befinder dig
 • Ubegrænset Server Webhotel og E-Mail server med et ubegrænset antal domæner og webhoteller på løsningen.
 • 1 gratis domænenavn (vælg .DK .COM .NET .ORG .INFO .BIZ .NAME .CO .ASIA m.v.)
 • Gratis DNS Navneserver service med SPF, DKIM m.v.
 • Mulighed for at købe et eller flere Registreret varemærker som kan være et unik ord og/eller logomærke kun 2.225,- (DKPTO) Dermed kan du skrive ® efter dit produkt eller firmanavn. Registreringen er gældende i 10 år.
 • Mulighed for rådgivning af Gazelle Entreprenør medlemmer som er iværksættere der selv har lavet en eller flere Gazelle virksomheder til 495 kr. pr. time.
 • Rabatordninger på ca. 50 forskellige leverandører
 • Pris kun 99,- pr. måned

Betingelser for iværksætter ordningen: Virksomheden skal være nystartet indenfor de sidste 2 år. Virksomheden skal være offentlig med et domæne hos DK-Hostmaster. Vi forbeholder os ret til at afvise ansøgere uden begrundelser. Priser er ex. moms. Forbehold for ændringer.

KØB PAKKE (Der forudfaktureres med 1.188,- kr. + moms for 1 år)

Ring for mere information…

 

Scroll to Top