AMP APP Udvikling til Android & IOS iPhone

Agil Udvikling A/S tilbyder udvikling af ethvert projekt indenfor AMP APP udvikling. I sagens natur betyder Agil Udvikling jo en halvering af omkostningerne ved udvikling. Dette har især betydning når man udvikler applikationer til SmartPhones, fordi der oftest laves MANGE små applikationer eller f.eks. en applikation pr. service eller produkt. I dag bruger mere end 80% af danskerne sin SmartPhone eller PAD til at surfe på nettet. Derfor taber du store markedsandele hvis dit website ikke er med AMP, responsivt og understøtter Smartphones/PADS og også gerne TV da dette område er i hastig vækst. Er du f.eks. ikke AMP kompatibel udelukker Google dig fra verdens største søgemaskine med 80% af kunderne, nemlig Google Mobile Search Index.

Agil Udvikling A/S producerer AMP Webdesign med Agile Mobile Applikationer til IOS og Android

Derudover laver vi også applikationer til f.eks. Facebook, LinkedIn, Intranet og alle browsere. Man kan også udvikle APPS til browsere f.eks. Google Chrome som i dag er verdens mest anvendte browser. Men med applikationsudvikling bør man iagttage at du ikke bør udvikle til en enkelt leverandør såsom Apple og Google.

Med udgangspunkt i disse fakta, tilbyder Agil Udvikling, at lave EN eneste platform som ligger på din egen server og som dækker 98% af de mobile platforme herunder Android, iPhone og Microsoft Mobile m.v. Dertil dækker vi via Responsive Web Design også TV markedet som spås at være ekstremt eksponeret nu i sidste halvdel af 2012.

Dette betyder, at du minimere dine omkostninger ved enhver udvikling af nye services, apps eller webtjenester fordi det hele er indeholdt i vor pakke.

Agil 5i1 App Udvikling med AMP

Agil Udvikling A/S er eneste danske leverandør af 5i1 pakken, som betyder at dit WEBSITE er en APPLIKATION der distribueres til alle markeder synkront med dit website. Det koster ikke licenser eller andre former for royalties at anvende vores løsninger. Det betyder at din APPLIKATION kan ses på både iTunes, Google Play, TV, iPads SAMT Facebook, LinkedIn og Google Chrome webshop og din hjemmeside.

5i1 Pakken giver markedsandele fra start af

Eftersom det ikke koster ret meget mere end det koster at udvikle EN ENKELT APP til f.eks. iPhone, så opnår du samtidigt verdens korteste udviklingstid og verdens billigste priser. Dertil kommer, at du rammer præcist og bredt, fordi du med vor pakke kan ses direkte på:

 • Verdens største marked der består af Android, Android Market, Smartphones, PC, Tablets, Notebooks og TV.
 • Verdens næst største marked bestående af Apple iPhone, iPad, iMac, Mac TV m.v. i fuld opløsning med bedste menuer m.v.
 • Verdens tredje største marked der består af Facebook applikationer der nu kan ses på direkte på Facebook og f.eks. dit TV.
 • Verdens fjerde største marked der består af Microsoft Mobile og Mobile Market der allerede har over 100.000 applikationer samt Smartphones, tablets og TV.
 • Verdens femte største marked TV platformen inden for de førende TV udbydere – se internet og kør applikationer på dit SmartTV

APPS som kun rettes 1 sted er fremtiden:

android-apps
 1. Android er Open Source løsningen fra Goggle som på få år er blevet verdens største operativsystem til mobiltelefoner. Android leveres på de fleste mobiltelefoner og har standard Social Media indbygget med applikationer til f.eks. Google+, Gmail, Facebook, LinkedIn. Fordelen er her et marked som har momentum inden for applikations udbud og dem som er med fra start af vil får store fordele fremover i form af verdens største enkeltmarked for applikationer som er både gratis og betalte. Det kan altid betale sig at have den samme version som gratis og en PRO version som betalbar. Google Play er salgs platformen og vi kan have din applikation oppe på 4 hverdage.
 2. Apple beregnes som verdens mest innovative selskab inden for mobiltelefoner og IOS er et godt eksempel på det mest succesrige operativsystem til mobiltelefoner og det udgives kun til Apple iPhone telefoner. Med mange faciliteter specielt indenfor opløsning og retina skærme har Apple med sine produkter formået at være trendsætter igennem årene vil fortsat være den mest dominerende udbyder på markedet. iTunes og AppStore er her platformen som også integrerer video og eBooks og det forventes at Apple lancerer nye teknologier og faciliteter hurtigere end konkurrenterne de kommende mange år. Det tager ca. 14 dage at få sin applikation godkendt af Apple, som har de strengeste kvalitetskrav på markedet.
 3. Facebook er verdens største Social Media portal samt enkeltmarked for spil, chat, dating, geoshopping og professionelle applikationer til både erhvervsliv og private. Facebook har tillige verdens største markedsandele på applikationer, websider og private profiler. Facebook APPS er Facebooks er verdens største APP portal. Fordelen er her, at du kan udvikle direkte til tre platforme: Dit websted, Mobiltelefoner og Facebook applikationer. Der kan udvikles målrettet mod f.eks. Android og iOS og specielt Social Media integrationen på alle tre platforme er den mest veludviklede, hvilket betyder, at det både er nemt og hurtigt, at udvikle applikationer til Facebook. Der er ingen ventetid.
 4. LinkedIn er verdens næststørste platform, dog benyttes den mest til ansatte i virksomheder. Virksomhedens medarbejdere og deres arbejdsplads er nem at integrere via LinkedIn. Man kan foretrække LinkedIn hvis man udvikler job- og virksomhedsrelaterede applikationer.
 5. 7i1 opnår du ved integration af dit favorit CMS system, vi understøtter 16 CMS systemer herunder de bedst kendte som er: WordPress, Joomla, Drupal, Prestashop, Magento men vi har systemer til undervisning, salg, distribution, markedsføring m.v.
 6. Salgsmoduler for optimering af dit salg synkront med forskellige priser og sprog til forskellige typer af kunder f.eks. forhandler/slutbruger på f.eks. DBA, EBay, Auktion sites generelt, Google, Alibaba, Forhandlere, MLM og Affiliates
 7. EPAY Betalingsløsninger for omkring 82 lande herunder rentefri betalinger af dine fakturaer direkte til lokal bank
 8. Annonceringsnetværk – annoncer direkte på 320.000 domæner med Adwords, Facebook og Internationale annoncenetværk

Frihed til at vælge Server Hosting Center og Cloud Computing Platforme som vi understøtter:

AZURE
Google-Cloud-Platform-APP-UDVIKLING
S3-EC2-Server-Hosting-Center
 1. Egen Server eller Virtual Server i et Server Hosting internt eller i et Server Hosting Center (Det optimale fordi mange CLOUD platforme er for langsomme) og i dag er det jo netop hastighed som Google og kunderne belønner.
 2. Microsoft Azure Cloud Computing APP Development incl. Xamarin m.v. og f.eks. Microsoft SQL Server, der understøttes nu også Open Source og Linux
 3. Google Cloud Platform med bl.a. APP ENgine for udvikling i bl.a.: Eclipse, IntelliJ, Maven, Git, Jenkins eller PyCharm samt SQL og NOSQL Databaser
 4. Amazon EC2 & S3 Hosting Center services med bl.a. Windows 2012, Amazon Linuz, Centos og Debian samt NOSQL (Inno

Generelt set kan man lave APPS og Agil Udvikling og programmering i HTML5, .NET, Java, Pyton, Node.JS, PHP og mange flere i ovenstående platforme. Forskelle er der naturligvis, idet Microsoft er det mest lukkede, hvor S3 og Google orienterer sig hurtigere imod hvad der rører sig på markedet. Der er hos Google og Microsoft tillige BI, Predictive og Machine Learning systemer som ekstra muligheder. Endvidere har Agil Udvikling ekspertisen på hurtige CDN (Content Delivery Networks) samt Cache systemer som laver HTML filer, Database Caching, NOSQL, Script og CSS komprimering for at opnå de hurtigste applikationer og web-steder.

Her er vort nye 790 M2 hovedkvarter for kontorer, kurser og mødelokaler. Vi har tillige adgang til en økologisk restaurant i frokost perioden, hvor vi også kan holde møder.

Agil Udvikling A/S giver adgang til nøgleteknologier:

 • AMP (Acelerated Mobile Pages) er Google og WordPress bl.a. der har lavet en protocol der skal følges hvis man vil optages i Google Mobile Index (75% af kunderne)
 • DK’s eneste SmartTrack GPS lokaliseringstjeneste der kører på 2 satellit netværk hvor kunderne er f.eks. Carlsberg, ISS, DSB og SAS. Vi hoster i dag 16 partnere inden for applikationsudvikling hvor positionen bestemmes præcist ned til få meters nøjagtighed.
 • Førende iGATEWAY til SIP, GPS, SMS, MMS og FAX (etableret i 1992)
 • Integration direkte i Microsoft eXchange, Outlook, Office, Skype, SIP samt Libre Office m.v.
 • Integration til ethvert teleselskab og enhver SIP provider i Danmark direkte via DIX = alle danske og udenlandske teleselskaber.
 • Verdens førende videokonference platforme, videostreaming, podcasting og location casting.
 • Cloud Computing SmartServe hosting i skyen, således du minimere din drifts- og etableringsomkostninger
 • Server Hosting for SAAS løsninger der indeholder dine applikationer og websted.
 • ISP, IAAS og ServerFarm løsninger direkte på DIX via Verinet® som i dag har 14 af de 20 største virksomheder i Danmark i sit netværk via forhandlernetværket.
 • Partnerskabet med NTT (Verdens 26. største virksomhedsgruppe) der tilsammen med Dimension sikrer dig verdens største Microsoft Gold Partner (Årets Gold Partner 12 gange på 6 år) samt verdens største Cisco og sikkerhedsleverandør. Endvidere leverer vi vort Cloud Computing system baseret på OpSource.
 • Outsourcing til verdens mest hædrede leverandører af udvikling i 5 forskellige lande (havde f.eks. besøg af Kronpris Frederik)
 • Responsive Web Design er ÅRETS VIGTIGSTE TEKNOLOGI i 2012

Agil AMP APP Udvikling – fordi 5 integrerede løsninger er bedre end 1

Derfor kan man roligt sige, at du i stedet for at udvikle mange løsninger for bunden til mange forskellige platforme såsom SmartPhone, tabletter og Smartphone opnår du EN unik løsning der kan ses på alle platforme. Du får tillige Agil Udvikling, SEO og Applikationsudvikling der ovenikøbet er billigere og hurtigere end konventionelle udviklingsmetoder. Specielt at komme på markedet hurtigt på flere platforme, har stor betydning i mange brancher. Med Agil Udvikling A/S opnår man derfor alle de fordele der er ved Agil Udvikling og Agil APP Udvikling.

Hvorfor vælge Agil Udvikling A/S

 • Agile-Scrum-CertifiedCertificering i standarder for agile metoder såsom SCRUM, SAFe, Lead, KanBan, Prince2, CAT (testpersonale) og Extreme programming
 • Valgfrihed mellem åbne standarder, hosting providere og platforme
 • Dansk ekspert hus for programmering og Agil Udvikling som underleverandør til IT Branchen, Art Directors, Reklamebureauer og Service Design udviklere m.v. Vi har ekspertisen fra 650 medarbejdere.
 • Du kan selv være med og ser kodning, test og resultatet ONLINE i realtime også set i relation til tidsplaner og du kan enda se det gennemsnitlige antal tastninger og revisionskontrol per minut
 • Vi kan udvikle hos i din virksomhed, vi har outsourcing, insourcing og tilbyder erfarne projektledere
 • Vi er samtidigt rekrutteringsfirma og konsulenthus for knap 650 medarbejdere som vi kan formidle udlejning af til din virksomhed fra 149,- pr. time.
 • Eksperthus med de flest certificerede medarbejdere med kendskab til markedsføring, Responsive Web Design og Social Media, NOSQL, HTML5 og nyeste applikationsservere, Machine Learning, Predictive Technologies, Parsing og Business Intelligence Harvesting
 • Vi arbejder med tidsplaner og overholder vi ikke aftalt tid reduceres med dagbøder jf. standard kontrakt fra IT Brancheforeningen
 • Undtagen udviklerne er alle projektledere seniorer med bred erfaring fra både danske og internationale virksomheder
 • Sikring af de bedste placeringer i søgemaskiner, Facebook, LinkedIn, Microsoft, iTunes og Google Play
 • Integration af services direkte på egen platform, herunder SIP, GPS, SMS, MMS, FAX og server platforme samt integration og direkte interaktion af Facebook brugere således at disse kan anbefale, like, vægoprette, videresende, vurdere
 • Betalings Gateway for direkte køb via f.eks. Facebook, websteder, Affiliates og dine applikationer samt Affiliates, Profit Sharing og MLM kan integreres i ethvert websted og applikation
 • Direkte Partnerskab med reklamebureauerne – som er Danmarks førende Social Media udviklere

Vi giver gerne et specificeret tilbud med en tidsplan for hvornår din nye APP kan være på iTunes og Android Market.

Ring +45 77777712 for tilbud…

Scroll to Top