Agil Codeshop for Agile Code Shopping

Nye tider kræver Agil Code Shopping med stærke innovative partnere

Codeshopping er en af de mest anerkendte forretningsmodeller for alle typer af virksomheder og offentlig forvaltning. Kunder som anvender denne forretningsmodel er bl.a. af TV2, DR, SAS, ISS, Maersk, ISS, HP, IBM, Nokia, TDC, 3, Scania, Kultunaut, Carlsberg samt mange Statslige og kommunale virksomheder.

Af internationale virksomheder og brands er det f.eks. NTT.COM, Intel, Microsoft, Ferrari, Mercedes, CNN, Deloitte, Shell, Nasa, Boeing, Vodafone, Reuters, Nike, Ford, Sony Ericsson og FN for ikke at tale om andre udviklere her i Danmark og udlandet.

Man kan sige at teknologien er disruptiv, fordi den på en gang gør mange arbejdsløse og samtidigt sænker prisen til 1/1000 del af hvad det ville koste at producere for f.eks. danske agile udviklere.

“Mange udviklingsvirksomheder fortæller ikke kunderne at de rent faktisk køber sig til kildekoder hos andre store producenter af dette. Det gør vi og vi er stolte af det. Fordi sikkerhed, kvalitet, design og opdateringsmuligheder er de bedste.

Jeg vil vurdere at ca. 75% af hele udviklingsområdet er opbygget på den måde. Dertil kommer at næsten alle “låner” fra Open Source miljøer. Det gør faktisk dansk programmering og alle løsninger BEDRE fordi millioner gør det bedre end en enkelt eller nogle få danskere og opfølgning og sikkerheden er i top, men dette er altså tabu i branchen. CodeShop er en anerkendelse af, at vi kan få de bedste kilde koder ved at genanvende funktioner og kode fra hele verden, fordi kun det bedste er godt nok til vore kunder.” siger Udviklingsdirektør Jesper Christiansen fra AGILUDVIKLING.DK

camelCodeshopping er et krav fra de fleste og en fordel for alle

Agiludvikling.dk har hele tiden benyttet denne CodeShop forretningsmetoden som jo reelt henhører under Agil Udvikling og som jo er rent win-win for både udviklere og kunder. Det kan dog være en stor kamel at sluge for mange udviklere som benytter Codeshopping uden at fortælle kunderne det.

Vi har dog den attitude at vi toner rent flag. Hvorfor udvikle noget i 1.000 timer som kan købes på nettet til 1/1000 af prisen, der ovenikøbet er mere sikkert fordi der er 100.000 brugere og mange udviklere bag. Vi skal jo ikke opfinde den dybe tallerken hver gang.

Hvad er CodeShopping?

Agiludvikling.dk benytter verdens mest anerkendte arkiver af software og moduler og kan i hvert enkelt tilfælde vurdere om det bedre kan betale sig at købe et modul til 100 kr. end at bruge 100 timer på at udviklet dette fra bunden. Og så bliver det ærlig talt ikke en gang lige så godt, fordi denne type udbydere har millionvis af kunder og hundredtusindvis udviklere og dermed stor feedback i forhold til andre der måske har 1 kunde hvert andet år til det som købes.

Prekodede moduler via CodeShop har også den fordel at de er mere sikre og gennemprøvede hvilket minimerer antallet af fejl drastigt. Og så er der kælet for detaljen og de moduler man således køber på denne måde indeholder op til 1.000 timers arbejde, men kun koster 100 kr. Disse moduler er nemme at anvende og integrere og findes til stort set alle programsprog og scripts.

At man kan få noget der ville koste 100.000 kr. for 100 kr. gir mening, fordi det allerede er bedre og mere sikkert med millioner af referencer.

Samtidigt er det en GRØN CO2 neutral løsning med minimal belastning for miljøet.

Hvorfor opfinde nyt når det allerede findes?

Ofte kan man købe eller bruge Open Source, API’er og APPS, et tilsvarende helt program eller service via OEM ordninger eller via underleverandører til udviklings-markedet. Det kan betyde at du kan spare mange timer på selve udviklingen og dernæst koncentrere sig om en bedre integration til f.eks. Marketing, CRM, CMS og ERP systemer. Agiludvikling.dk kan vejlede dig og spare dig for mere, fordi vi kender markedet og vore medarbejdere har udviklet løsninger siden 1983. Skal man opfinde nyt hver gang du har et ønske, bliver det hurtigt meget dyrt og det tager meget længere tid for hvert ønske.

APP Udvikling giver et hurtigt afkast

Med APP Udvikling menes der applikationer som kører på mobiltelefoner og på Social Media tjenester såsom Facebook. En APP udvikling kan med CodeShop og CodeCare koster mindre end 1/10 af prisen, fordi du netop sammensætter moduler efter den funktionalitet du ønsker. Læs mere om APP Udvikling til Android, iOS iPhone, Windows Phone og Facebook m.v.

CMS, CRM, ERP integration

Der er fuld integration til virksomhedens ERP system for f.eks. nem ordreopdatering i virksomhedens egne systemer. Også CRM (Customer Relationship Management) systemer kan integreres således at du opdaterer informationer fra mange offentlige og private datakilder. Disse datakilder kan f.eks. være CVR, Facebook, LinkedIn, kreditvurdering eller f.eks. Danmarks Statistik. BackOffice integration kører direkte til SAP, DB2, Oracle, Concorde, Dynamics, Microsoft ERP, OpenERP og IBM løsninger. Dette betyder at der IKKE er nogen vi ikke kan snakke med i dine kunders ERP og CRM systemer. Også integration til CMS systemer herunder specielt Open Source CMS systemer er meget nemt fordi nye moduler, plugins og services allerede findes i millionvis og oftest helt gratis.

På den måde kan man hurtigt og nemt integrere den funktionalitet du ønsker på dit CMS websted. Alt for mange glemmer, at det er via dit websted alt bør styres, således at du har samme funktionaliteter på dit websted som du har på applikationer.

PersonData Forordningen fra Maj 2017

Vi hylder PRIVATE CLOUDS d.v.s. at man opbevarer data lokalt, eller i det mindste hos sin hosting provider og alternativt i EU. Fra Maj 2017 skal du kunne give alle mulighed for at sige HVOR dine data er og hvorfor, samt mulighed for at se, ændre og slette sine data. Dem som ikke kan dette modtager 20 millioner euros eller 4% af omsætningen i bøde.

Husk dit websted – det er rygraden i din virksomhed

Ganske vist har mobilmarkedet med 77% markedsandel i 2016 overhalet PC/Notebook markedet i antal enheder. Men den STØRSTE indtjeningskilde er stadig de stationære brugere som jo udgør erhvervslivets beslutningstagere. Det er ganske få beslutningstagere der bruger APPS og Internet på mobilen. Her er det stationære enheder som f.eks. iMac og PC’ere med opløsninger op til ca. 5.000 pixels, hvorfor en korrekt Responsive strategi er nødvendig. Er man omvendt udvikler af applikationer til unge, behøver man ikke tænke på dette marked.

Kontakt Agil Udvikling på telefon 31951111 for mere info…