Logo Design

Vi er 4 Logo Designere der designer skrifttyper, logoer og ® og ™ registrerede varemærker m.v. Så du kan benytte os til dit næste projekt fordi der er meget med i prisen.

 

Logoet er det vigtigste element for ethvert brand, virksomhed, service eller produkt.

 

Derfor kan du investere lidt ekstra opmærksomhed og penge på logoet, enten dine nuværende med et redesign af logo eller de kommende produkter, virksomheder eller services.

 

Her er der 11 gyldne regler, som skal overvejes i hvert logo design eller redesign:

 

 1. Logo ordlængden af det eller disse ord i forhold til placeringer, især højde.
 2. Logo-typografien
 3. Reglerne for Logodesign
 4. Logografik, tegninger eller symboler
 5. Logoet i forhold til designmanualer og/eller virksomhedens farver
 6. Sloganet som mange logoer indeholder
 7. Logo Trademark (næsten alle seriøse logoer er registrerede varemærker) Gør altid dit firmanavn og produkter til et (R) eller TM-registreret varemærke eller ordmærke.
 8. Den måde, webdesignet arbejder med og præsenterer logoet og mærkerne på og især afstanden til andre elementer. Et godt logo kræver mere luft omkring sig.
 9. Integration i QR CODES for optimal service til de håndholdte brugere (65%)
 10. Integration til 3D-design, præsentationsvideoer og de fleste kendte ADOBE-produkter.
 11. Juridisk beskyttelse og forundersøgelse af logonavn og logo slogan af navnerettigheder, undersøgelser af tidligere firmanavne, videreførte konkurser, solgte rettigheder til det og de aktuelle domænenavne. Husk alle ikke-registrerede mærker.

 

Nogle af de mest imponerende logoer i verden er faktisk meget enkle. Enkelhed er nøglen, når du vil have et logo, der er let at huske.

 

Vore logoer er designet af eller superviseret af vor ART DIRECTOR (AD).

 

Når det kommer til Art Director Logo Design, vil du have nogle af de mest kraftfulde værktøjer til rådighed på denne jord. Dette er, hvad det handler om:

 

 • Muligheden for at have din egen skrifttype (fra +25.000 kr.)
 • Adgang til alle professionelle typografibiblioteker med omkring 900.000 skrifttyper
 • Adgang til symbolbiblioteket med virtuelle millioner af tegn og symboler
 • Adgang til millioner af editerbare 3D reklamevidoer m.v. fra 250 kr.
 • Adgang til vor produktion af dine reklamevideo fra 9.995,-
 • Erfaringerne fra vores 30 års erfaring med oprettelsen af Corporate ID
 • Alt design er baseret på de seneste 300 undersøgelser fra psykologi, biologi, sociologi, grafisk design til virksomheds-id, brandbygning og logodesign

 

Innovativt Logo Design

 

Når designeren arbejder med logoet, studerer han eller hun omhyggeligt dine produkter eller service og det tilsigtede publikum til dem. Faktisk læses hele din hjemmeside og hvor dine produkter eller firma indgår og hvem målgruppen er.

 

Når du laver rigtig gode logoer, vil du også implementere mere psykologibaserede designregler, som har til formål at gøre indtryk på beskuerens følelser og tanker. Hvis du kan gøre det, så får du faktisk adgang til denne persons hukommelse.

 

Det menneskelige sind er designet til at huske tusinder ansigter og symboler. Denne evne er genetisk arv gennem millioner af år. Derfor vil du altid forsøge at designe et logo, der beskriver virksomheden, og logoet afspejler formålet med designreglerne.

Et logo kan udtrykke følelser på samme måde som filmmusik kan.

Normalt vil du ikke arbejde med mere end én farve. Det er en dårlig idé at have flere farver, medmindre de opfylder et formål i designmanualen.

Selvfølgelig leveres hvert logo både i flere bitmap formater og vektorformater, så dit logo kan reproduceres og skaleres fra et mini metalbadge til 100×100 meter på tryk, hvis det er nødvendigt.

 

Typografi med specielle skrifttyper er nøglen til at blive husket

 

En af nøglerne til den høje anerkendelse af et logo er skrifttypen og formularen. Farven er sekundær, fordi det menneskelige sind er designet til at genkende former og former, og alligevel er der millioner af farver, anerkendelse af et symbol eller en skrifttype er nøglen.

Naturligvis er der i vore analyser en gennemgribende designmanual, en gennemgang af hvilken betydning brandet har på købsbeslutninger samt brandets konkurrencedygtighed. Der er også alle CMS specifikationer så en webdesigner eller tryksagsproducent kan producere efter. De fleste logoer skal kunne stå alene på en side, f.eks. firmapræsentationer, mission, vision og value statements m.v. Men også f.eks. i tilbud, er det godt at have dit logo og evt. slogan på 1 side. Dette har til hensigt at præge et tilhørsforhold til kunder og leverandører.

 

Internationale virksomheder på top100 og top 1000

 

For at være med i den internationale stærke brand klasse, skal der være tale om en globalt orienteret virksomhed. De er mange virksomheder takket være Internettet og hjemmesider på et lokalt sprog f.eks. tysk.

Den der succesfuldt bevæger sig over geografiske såvel som kulturelle grænser har ofte en stærk brandstrategi.

Lego er en virksomhed på TOP100 med et logo der mest af alt kunne være noget fra en Disney film. Og det er vigtigt når man sælger primært til børn. Faktisk fik lego succes med trælegetøj da han genstartede sit snedkerværksted i 1934 efter en konkurs under depressionen. Ole Kirk opfinder firmanavnet LEGO, der er en sammensætning af ordene ‘legodt’. Samtidig betyder “LEGO” også “jeg samler” eller “jeg sammensætter” på latin. Udover logoet selv, kan logo fortælle en historie i form af et slogan eller etableringsdato m.v.

 

Varemærker fungerer meget bedre. Overvej at betale omkring € 250 for registrering som et registreret varemærke der gælder i 10 år

 

Det er den ® og TM du lægger lige efter dit logo, i øverste højre hjørne. Hvis du ejer et registreret varemærke, har du meget højere kundetillid, og det beskytter også dit design eller firmanavn som en intellektuel ejendomsret. Her vil jeg gå gennem 5 kundesager, hvor du faktisk kan se, hvad jeg gjorde som forslag, og hvad det viste sig at være. Normalt laver jeg omkring 20 forslag til et nyt logo – hvorfor er det? De fleste virksomheder og især ejerne har forventninger, som jeg ofte skal opfylde, og ved at lave 20 forslag er det ikke et spørgsmål, er det et spørgsmål om at kapitalejere, ledere eller grafiske afdelinger har mere at vælge mellem.

 

Her er nogle af mine arbejder gennem de sidste 20 år, vi laver hele sumbolsæt til menuer, websteder, brochure og videoproduktion:

 

corporate-id-logodesign

 

Dette forside logo på et skruttype katalog, var de første skrifter på Sneppvang 5, 3450 Allerød hvor jeg hos DTPARTNER A/S lavede de første skrifttyper der blev brugt af mange DTP folk. Forinden lavede vi 5 skrifttyper på Falkoner Alle 79, 2000 F i vor butik der. Disse fontdesigns lavede vi blandt andet til facadeskilte.

 typefaceFontdesigns:Font Design (13)

 

Font Design (16)

 

Font Design (9)

 

Font Design (20)

 

Font Design (21)

 

 

Hvorfor ikke have din egen skrifttype, som kan bruges på dit websted også

 

Da vi designer nogle skrifttyper direkte, kan jeg også forsikre virksomheden om, at de kan købe deres egen unikke skrifttype, hvilket ofte er tilfældet, hvis kunden har mere end 50 medarbejdere. Investeringen i din egen skrifttype er en god idé, og det vil have en meget lang livscyklus, og ofte vil omkostningerne være under € 100 om året afhængigt af hvor mange år du bruger skrifttypen.

 

 

Firma-id for logodesign

 

Her er nogle eksempler på mit arbejde. Vi har imdilertid en liste over alle logoer (omkring 2.500 Logo, Grafik og Produkter). Vil du se dem så lav en konto for login …

 

 


 

 


 

 


 

 

Design af rum flaske.Vi kan designe alle former for glas, og alle former for etiketter, halshængere og proptyper i dette tilfælde en tung version af proppen.

På denne flaske har vi laver Kirlian Aura skin på mørk baggrund. Logoet er designet af os til at symbolisere en simpel diamand i GULD. En Diamand flaske som disse er sjældne og vi kan lave en hvilken som helst støbeform og leverer flasker fra kina fra 1€ pr. stk ved 3.000 stk. eller standard flasker fra Kina og EU fra 1€ pr. stk. Kontakt på +45 77777712 lokal 240.

 


 

agiludvikling

 


 

BANNERS FOR FONTDESIGN AND ICON DESIGN:

 

corporate-id-logodesign

 

QR CODES for phone, website links, Contact information or discount in webshops e.t.c.

 


 

 


 

 


 

 

Logo Design for Mapindex

 


 

 

LogoDesign for a CD security firm

 


 

 

Vignet for LogoDesign where the word already was to keep

 


 

 

LogoDesign for a ProjectDevelopment company

 


 

3D Trademark for a e-learning system

 

 

Machine Learning & 3D Mapping Service by www.Agiludvikling.dk/Agile.
Also used by Copenhagen Municipality to view Airmaps and plans in the municipality in 3D.
The same airmap is used for drones in 3 layers, Photo, Aerial and 3D Streetmap

 


 

 

Candidate Tracking, ERP & CRM Services based on Machine Learning for the Life Science Industry.

 


 

 

Server Hosting Center App for Verinet(R) Hosting Center

 


 

 

4 in 1 APP Builder Logodesign made by Agiludvikling.dk

 


 

 

Corporate ID Logo Design for MaxID.

 


 

 

Corporate ID Design for Panoramax 360+ 3D Video

 


 

 


 

logo_designcafe

 

One of the first Font & Logodesigns in Fruebjergvej 3, Year 1992, when we did start the first webdesigns in ABCDESIGN.

 


 

GRAPHO_grafisk-design

 

Corporate ID and update of the Corporate ID Map on 100 pages

 


 

 

 

 

Another LogoDesign, simple but yet powerful for an exhibition.

 


 


 

 

LogoDesign for Server Hosting Center

 


 

design_youforever

 

The Brand Logo for its products, also reverse Logo Design.

 


 

 

Design and Physical alterations of a bottle with a weight of originally 2,2 KG and logo-design for a new Gin Concept and Gin Bar Concept in Europe and USA.

 


 

 

Exhibition logo & website

 


 

 

My first Logo and its use on many cargo trucks in Copenhagen.

 


 

 

3D BY MICHAEL.DK

 


 

ncom

 


Their Corporate Logo Design for the company in all scandinavian countries

 


 

song_logo

 

The simple logo for SONG

 


 

designer_artgal

 


 

design_cafe

 


 

logodesignere_dla

 


 

recruiting-headhunting

 


 

designlogo-templates

 


 

design_logo_thrane

 


 

linsys_logodesign

 


 

design_logo_kunst

 


 

logo-design-hubert

 


 

logodersigner_ameritech

 


 

CLOUD-COMPUTING-HOSTING

 


 

g9

 

Logo Design with a newsletter vignette for an Art website

 

 


 

rackserver-engros

 


 

design_af_logo_tonekunst

 


 

registrated-trademark

 


 

grafikjet

 


 

opensourcecare

 


 

 


 

3D-Streaming

 


 

gratis-logo-design-telemetro

 


 

logo-flot-copenhagen

 


 

webdesign-logo

 


 

logo-design_dk

 


 

vilmarkdsbad-registrated-trademark-2007-101

 

vildmarksbad-registrated-trademark_spabad

 


 

interconsult

 


 

allimac-logo-2007112700451

 


 

supervisor_logo

 


 

logo-design-coaching

 


 

seo-directmedia

 


 

logoer-design_davinci

 


 

logodesigners

 


 

fund-raising

 


 

hostingcenter

 


 

afspaendingsklinik

 


 

open-source-enterprise-partner

 


 

 


 

JOOMLA-HOSTING

 


 

design-web

 


 

 


 

3D-DESIGN

 


 

 

A word trademark for the life science industry

 


 

 


 

 


 

 

 


 

 

2 Logoer som blev udvalgt til at repræsenterer Cannabis Olie

 


 

 


 

 


 

 

Det originale logo til reklamebureaet abcdesign

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 


VITABELLE

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

Call +45 77777712 for a perfect Logo Design
Prices are from 1.000,- DKK

 

 


 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 


 

 

 


 

 


 

 


 

 


Scroll to Top