.EU domæneregistrering

REGISTRERING AF .EU DOMÆNENAVNE
Denne formular benyttes til forudbestilling af .EU TLD domænenavne som starter 07.12.2005

EU består nu af 33 lande med 454 millioner indbyggere.
I USA er der til sammenligning 280 millioner indbyggere.

Derfor er det en god idé at indsende denne formular i god tid for at sikre familienavne, firmanavne, produktnavne, branchenavne, varemærker og generiske navne m.v.

Fordelene ved at registrere hos Verinet er at vor kø ikke er så stor som store udbydere. Dermed bliver din chance større. Verinet tilbyder endvidere juridisk rådgivning som den eneste danske udbyder og du kan med fordel flytte alle dine domæner til Verinet for at samle dem alle under ét kontrolpanel med fuld navneserver styring m.v.

Kun kunder med adresse i EU kan registrere .EU domæner. EU domænenavnet forventes også at kunne indeholde specielle nationale karakterer (IDN) på et senere tidspunkt. EU domæner bestilles til 3 forskellige køer afhængigt af de rettigheder man har. Domænerne tildeles i denne orden. Se reglerne i bestillings formularen. Herunder ses forløbet:

NB: Registreringsafgift betales naturligvis kun såfremt et navn registreres i dit navn.
Der skal ikke betales noget for evt. afviste domænenavne m.v.

Produkt Pris i € Periode
.EU Domænenavn Præregistrering + køsætning + sagsbehandling og godkendelsesgebyret såfremt ansøgningen godkendes af validator som er PricewaterhouseCoopers. Selve registreringsgebyret opkræves KUN hvis registreringen går igennem. 26 € 1 år.
.EU domænenavn efterfølgende tildeling 26 € 1 år.
Efterfølgende bestillinger efter 07.04.2006 (specialpris for Verinet kunder) 26 € 1 år.
Efterfølgende bestillinger efter 07.04.2006 (for nye kunder) 36 € 1 år.
Juridisk EU Rettighedsrådgivning pr. påbegyndt time +45 70213330 200 € 1 time
Telefonisk rådgivning .EU domæner pr. påbegyndt time +45 77777712 100 € 1 time

Annullering: Såfremt du fortryder eller vil annullere din bestilling sendes en liste med domænenavnene som du har bestilt til e-mail til hvorefter bestillingen annulleres senest 3 dage efter modtagelsen. Annulleringer fritager ikke for betaling af præregistreringsafgift. Ved annullering udtrædes af køen og denne plads i køen fortabes og gives til næste som står på venteliste til dette domæne. Verinet kan ikke gøres ansvarlig for brugen af eller tildelingen af domænerne.

Til internetudbydere, forhandlere og partnere: Vil du registreres som forhandler skal du faxe kopi af SE nummerbevis til 70222216. Herefter modtager du et forhandlernummer, som forhandlere indtaster i formularen herunder.

VERINET .EU REGISTRAR EU DOMÆNER, EU DOMAIN, EU DOMÆNEREGISTRERING

Scroll to Top