nvidia udvikler

NVIDIA Jetson

Udforsk det næste inden for integreret databehandling

AI revolutionerer virksomheder med automatisering, forbedret dataanalyse og forbedret engagement. NVIDIA Jetson™ er den førende platform for autonome maskiner og indlejrede applikationer. Det tilbyder kompakte, men kraftfulde computere, understøttet af NVIDIA JetPack™ SDK til accelereret softwareudvikling.

Jetson leverer også skalerbar software, en moderne AI-stak og applikationsspecifikke arbejdsgange. Det integreres problemfrit med andre NVIDIA-platforme, hvilket muliggør deling af AI-software og cloud-native arbejdsgange. Den seneste udvidelse af NVIDIA Metropolis Microservices på Jetson Orin™ giver nu udviklere adgang til generative AI-funktioner på grænseenheder gennem enkle API-kald.

Ventende

Virksomheder på tværs af brancher transformerer deres forretning med Jetson

Uanset om du opretter banebrydende produkter som autonome mobile robotter (AMR’er), AI-drevne netværksvideooptagere (NVR’er) eller AOI-enheder (Automated Optical Inspection) til fremstilling med høj præcision, har Jetson-familien en løsning, der imødekommer ydeevne og budgetbehov på tværs af en bred vifte af applikationer.

En revolution inden for indlejret AI-produktudvikling

Den hurtige udvikling af AI transformerer industrier over hele verden. NVIDIA Jetson™ giver dig utrolige funktioner på grænseenheder, hvilket fremskynder produktudvikling og implementering i stor skala. Med den mest omfattende AI-softwarestak, der findes, kombinerer Jetson NVIDIA JetPack-platformssoftware™, Metropolis-mikrotjenester, produktionsklare Isaac™ ROS-pakker og applikationsspecifikke reference-AI-arbejdsgange. Dette muliggør problemfri integration af banebrydende AI-teknologier i dine produkter uden behov for dyre interne ressourcer.

NVIDIA Isaac udnytter generativ AI til produktions- og logistikapplikationer og det er nemt selv at lave rutiner der f.eks. kan styre vores selvkørende overvågningsrobotter. En rutine kan f.eks. være kørselsruter på bestemte tidspunkter til inspektion af visning af tilstedeværelser omkring en perimeter som f.eks. hegn.

Skalerbare, fleksible integrerede hardwareløsninger

Hver NVIDIA Jetson-enhed er et komplet System on Module (SOM), der inkluderer en GPU, CPU, hukommelse, strømstyring, højhastighedsgrænseflader og mere. De fås i en lang række ydeevne-, strømeffektivitets- og formfaktorer, så de kan bruges af kunder på tværs af alle brancher. Jetson-økosystempartnere leverer software, hardwaredesigntjenester og standardkompatible produkter fra bærekort til komplette systemer, så du hurtigere kan komme på markedet med AI-indlejrede og kantenheder.

Anvendelser er indenfor video, alarm, droner, biler, tælling af mennesker, afstandsmåling, selvkørende robotter, landbrug, fiskeopdræt, life science, lagerstyring, parkeringsløsning med betaling, hospitalsscanning, diagnose og ISO 13485 godkendte hardware apps til disse bl.a. med shockwave behandling.

Hør mere hos Michael Rasmusen på +45 77777770 (fastnet, ikke sms)

Scroll to Top