CMS-HOTEL og WEB-HOTEL med flest faciliteter såsom CMS, WORDPRESS, TV & VIDEOSTREAMING, JSP, TOMCAT, TYPO3 og OSCOMMERCE m.v.

Serverhosting med alle faciliteter indenfor Equipment Hosting, Co-Location og Outsourcing. Med Outsourcing opnås den bedste løsning med 24 timer onsite service. Verinet er DK's mest udbredte Serverhosting grossist.Skift til facilitetsrige og sikre webhoteller direkte på Premium IX og DIREKTE på DIX´en (det statslige danske internet knudepunkt) i Lyngby.

Verinet er Danmark største serverhosting/outsourcing leverandør med 10 server hosting centre i Danmark og 34 internationalt fordelt på de største metropoler.

Server Hosting Danmark - Server Hosting DenmarkVi har 2,4 meter høje bundkølede kabinetter med SUN, Linux og Microsoft Windows Enterprise servere med markedets hurtigste DUAL XEON processorer og indtil ubegrænset båndbredde DIREKTE på DIX området.

Bedre findes ikke i Danmark. Med Verinet Appliances som bygger på Linux, JBOSS og Microsoft Appliances kan alle webhoteller udbygges og integreres i dit lokale IT miljø.

Med Verinets serverpark for CMS systemer for du tillige verdens mest udbredte CMS systemer på dansk og indtil 80 andre sprog.

SE SEO CMS SYSTEMER (CONTENT MANAGEMENT SYSTEM)
LÆS OGSÅ VOR OPEN SOURCE CMS NYHEDSINFORMATION

Med Verinet får du også flere fordele:

flest faciliteter
højeste hastighed
bedst sikkerhed
BEDSTE WEBMAIL NEM ADMINISTRATION SUPPORT UDEN VENTETID

ANTIVIRUS & ANTISPAM M.V. GRATIS DOMÆNENAVN ELLER FLYTNING INGEN SKJULTE AFGIFTER ELLER TRAFIK

Derfor vil du opleve at Verinet er det bedste sted for webhoteller, internetprojekter og generel serverhosting. Det kan tusindvis af tilfredse kunder, andre internet udbydere og flere statslige organisationer samt kommuner skrive under på – de er nemlig kunder hos Verinet International og dermed placeret direkte i hjertet på det danske Internet.

Hvor andre typisk har
webhoteller til lavpris på båndbreddebegrænsede 2 MBIT eller mindre ADSL forbindelser ude i landet, er der stor forskel til Verinet serverpark med fri UBEGRÆNSET redundant båndbredde med døgnovervågning, nødstrøm, sniffer & inergenanlæg, UPS systemer og en række af markedets førende faciliteter såsom antispam og antivirus og fax faciliteter.

Verinet har 10 server hosting centre i Danmark og er således Danmarks mest udbredte server hosting koncept med tillige 34 hosting centre på MCI/WORLDCOM knudepunkter i udlandet.

Verinet er tillige en fleksibel partner som levere dig markedets hurtigste og mest robuste løsninger med flest faciliteter uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Derfor er du sikret at du betaler en god pris og du får den bedste ydelse der findes med de fleste faciliteter på markedet.

Bruger du Microsoft, Macromedia eller Adobe til HTML sider tilbyder Verinet at du har DIREKTE integration til databaser, CMS, videostreaming, Microsoft SharePoint og meget mere.

Attraktive gratis services for nye kunder indtil 31.07.2006 hvor servicen skal aktiveres på den pågældende server inden 30.08.2006:

SQL Databaser har det godt hos Verinet International da vi udelukkende benytter teknologier og dedikerede serveroptimeringer for SQL Databaser. Derfor kan du opleve at dine SQL løsninger befinder sig bedst hos Verinet. Læs mere her Som de eneste i Danmark leverer vi XML sikker og optimering samt Streaming faciliteter fra TARARI og REACTIVITY.

Verinet har support for følgende software / teknologier:

Som Microsoft Partner tilbyder Verinet International hosting af Microsoft Windows 2006 ENTERPRISE produkter og webhoteller. Vi tilbyder installation, support og hosting af ALLE teknologier fra Microsoft med direkte support for Word, Exchange, FrontPage, Exchange, Outlook, Sharepoint, Project samt .NET og Visual Studio udviklingsmiljøer. Dette er årsagen til at mange udviklere og bureauer vælger Verinet.Der er simpelthen flest faciliteter.


Er du bruger/køber af Microsoft Frontpage opdatering eller fuld pakke har vi et specielt tilbud, som kommer med i pakken som giver dig 3 måneders gratis DIX hosting, valgfrit imellem de 6 typer webhoteller.

Vi tilbyder ligeledes Microsoft Sharepoint Team service til samarbejde om alt i en virksomhed samt opbygning af intranet, xtranet og internetportaler.

Med LINUX og OPENSOURCE er Verinet din direkte adgang til afvikling af SAMTLIGE OPENSOURCE og LINUX applikationer f.eks. MYSQL (verdens mest anvendte database).
Dette betyder tusindvis af HELT GRATIS programmer.

En af DE HELT STORE fordele hos Verinet er markedets enesteBUSINESS BUILDING – det har afgørende betydning for din virksomhed med:

TRAFFIC BUILDING – Få topplacering i 800.000 søgemaskiner, index og fagkataloger
BRAND BUILDING – Permission Marketing, pressemeddelelser og medieovervågning
COMMUNITY BUILDING – skaber nye kunder og fastholder kunder på dit domæne
DIRECT MEDIA – for publicerende virksomheder med bl.a. virtuelle nyhedsoplæsere.
WEB BUILDING – spar penge ved at få Webdesign MED Traffic Building
BUSINESS MONITOR – Business Intelligence fra databaser/søgemaskiner/logfiler.
POSITION AGENT – Søgemaskineoptimering for alle domæner/produkter

Læs selv herunder hvorfor Verinet International Webhotel er så populært… og bemærk at mange faciliteter er nogetandre tager betaling for eller ikke kan tilbyde.

Scroll to Top