C++ 11 er nu ny standard og navnet er ISO C++

C++ er nu godkendt i fuld enighed som ISO standard. Dette var ventet og muliggør at vi bl.a. kan anvende parallelle algoritmer og dermed skabe en langt højere  performance f.eks. også i CLOUD miljøer.

Den ny version hedder så C++11 eller rettere ISO C++ oplyser ISO komiteen.

De længe ventede funktioner er LAMBDA for implementering af parallelle algoritmer og det er helt unikt for brugen af Standard Template Library hvilket betyder at de emner der allerede findes i C++ 98’s standardbibliotek kan anvendes nemmere og hurtigere.

Især ‘Move semantics’ i C++11 giver højere ydelse fordi Concurrency inkluderer alle typer til transportabel, låsefri programmering. Dette betyder at C++ nu er endnu hurtigere at udvikle i, og især en vægtig konkurrent til JAVA hvor mange bestandale til JAVA er udviklet i C.

Hvorfor er C++ så vigtig?

Nogle kan ikke li det faktum, at hele verden er bygget på C++ og at sproget er det mest universielle, d.v.s. det kan bruges til stort set alt. De fleste andre programmer anvender også C kodesproget fordi det netop er bygget til at designe compilere og runtime kode til næsten alle andre programmeringssprog samt til samtlige browsere og stort set alle applikationsdomæner.

Eftersom det meste af verden allerede er bygget i C, udover samtlige Microsoft produkter anvender f.eks. Facebook, LinkedIn og Google C som altså nu er blevet en ISO standard. C++ er endvidere det mest anvendte til forespørgsler i applikationsdomæner. Derfor er det svært på forhånd at udelukke C++ da C++ bære størstedelen af udviklingen indenfor software- og systemudvikling.

Om forfatteren

Scroll to Top