Visual Studio 2015 + med Opensource, Xamarin og Android

Microsofts udviklingsværktøj Visual Studio er nu på hylderne og en af de helt store kvantespring er den nye mulighed for at integrere med Android. Android SDK er det vi benytter til udvikling af bl.a. Applikationer til Android. Microsoft’s kvantespring består i netop understøttelsen af Open Source operativsystemet Android via Google Software Developer Kit og i kombination med XAMARIN og CORDOVA kan du publicere til flere platforme samtidigt.

Visual Studio 2015 er et rigt, integreret udviklingsmiljø til at skabe fantastiske programmer til Windows, Android og iOS, samt moderne web-applikationer og cloud-tjenester. Det indeholder i overskrifter:

 • Værktøjer og tjenester til projekter af enhver størrelse eller kompleksitet
 • C #, Visual Basic, F #, C ++, Python, node.js og HTML / JavaScript
 • Agil Udvikling & Sprint planlægning
 • Avanceret debugging, profilering, automatiseret og manuel test
 • DevOps med automatiserede installationer og løbende overvågning (INSIGHT)

Del kode, Dokumenter dit arbejde og publicer dine Apps & software

 • Kompatibilitet med Visual Studio, Eclipse, Xcode samt alle IDE/editor
 • Ubegrænset Git & Team Foundation Version Control (TFVC) for source code repositories
 • Agile planlægnings værktøjer
 • Kontinuerlig integration
 • Real-time tilgængelighed, performance, og bruger overvågning med Azure Application Insights
 • Openness og mange udvidelsesmuligheder
 • Gratis for små teams & MSDN abonnementer

IC795928

Med Visual Basic 2015 bliver det muligt at udvikle applikationer til Android direkte i Visual Studio og for .Net og C# programmører kan man med Xamarin integreret at udvikle Android APPS. Xamarin er en særskilt licens, men så skal du heller ikke skifte programmeringssprog.Som en stor nyhed for mange har Microsoft også inkluderet understøttelse for flere open source-projekter.

Apache Cordova, som kan bruges til at bygge mobilapplikationer på tværs af platforme ved hjælp af webteknologier.

Den tidligere gratis version af Visual Studio skifter nu navn fra ‘Express’ til ‘Community’, (atter en ny benyttelse af Open Source termer), dernæst kommer Standard udgaven og de tidligere Premium og Ultimate versioner flettes til en ENTERPRISE version.

Ultimativ facilitetsrig Agil og innovativ opdatering

Af andre nyheder har Visual Basic 2015 understøttelse af AzureMicrosoft ASP.NET 4.6, C# (og Entity Framework 6.1.3) 6, F# 4 og Visual Basic 14, C++ samt tillige HTTP/2, Python, Json, Typescript og tillige en del andre sprog. Roslyn compileren er bibeholdt, med der er flere muligheder for fejlfinding før kompilering. Microsoft vil gerne have en platform således du også kan udvikle til flere platforme samtidigt f.eks. både Windows, Xbox, Android og iOS.

 

Xamarin Cordova

Et produkt til mange platforme:

Micosoft Visual Studio 2015 omfatter udvikling i bl.a.: Windows, MAX OS X og Linux. Herunder er der link til de forskellige platforme:

Med Mac OS X, Linux eller Windows ydes der support til ASP.NET 5 og node.js, og du kan dermed skrive kode i din foretrukne programmeringssprog med Intelligent kode authoring, forståelse og navigation og især et veludbygget Debugging og Git support lige ved hånden

Bemærk at vores foretrukne danske spiludviklingsplatform Unity er inkluderet.

.NET nu som Open Source og focus på Innovation

Store dele af .NET er nu også udgivet som Open Source, hvorved Microsoft positionere sig som verdens største Open Source udgiver. Visual Studio 2015 og .NET 4.6 kan downloades fra i dag, på vores licens.

Indenfor Innovation må jeg konstatere at produktiviteten og især et nyt niveau af innovation er blevet tilgængeligt for alle Visual Studio udviklere. Men lad os lige se på hvad Visual Studio nu består af…

Kernen er Visual Studio IDE, hvor vi er millioner af udviklere rundt omkring i verden. Og flere øko samfund rundt om Visual Studio har oplevet ca. 20 millioner abonnementer og downloads bare det sidste år. F.eks. har online versionen knap 3 millioner udviklere, hvor også MAC, Cloud Computing, og flerplatformsudvikling henter udviklere fra andre traditionelle udviklingsmiljøer.

Visual Studio 2015 indeholder den nyeste Azure SDK leverer hvor man med få klik kan installere Azure for hjemmesider og cloud-tjenester, sammen med nem styring af alle eller dine cloud computing ressourcer uanset om du bruger IaaS eller Paas i Azure om det er bygget  med .NET eller Python eller node.js eller implementering til Windows eller Linux eller Docker containere, så kan man sige at du har et bredt udvalg i Visual Studio 2015.

Oven i dette, kan udviklere også bruge forhåndsvisninger af ASP.NET 5 i Visual Studio 2015 hvor især CoreCLR, kan  implementeres til valg af platform, uanset om det er Linux, Mac eller Windows. Oven i dette, ASP.NET 5 byder fundamentale forbedringer i hurtig udvikling, sky konfiguration, afhængigheds management og komponent management.

8640.image_099A8B2F

Xamarin APP Mobile Development

Mobil udvikling handler i stigende grad om at opbygge mobile erfaringer, der kører på tværs af mange mobile platforme. Visual Studio 2015 indeholder cross-platform mobile udviklingsværktøjer til opbygning af programmer rettet mod iOS, Android og Windows, og tilbyder udviklere valg i hvilke sprog og teknologier til brug for udvikleren deres mobile applikationer.

Mange udviklere starter med at bygge mobil klar browser baserede applikationer ved hjælp af HTML, CSS og JavaScript. Visual Studio 2015 indeholder righoldige web værktøjer, integreret fejlfinding og understøttelse af de nyeste web UI standard ramme og giver tillige de nødvendige redskaber til at opbygge store mobil klar websteder. Lad mig sige jeg kunne efterlyse understøttelse af Server Platforme som f.eks. Linux Servermiljøer uden du skal køre Azure som første valg.

Hvis du foretrækker at bygge en mobil apps, der installerer lokalt på enheden har Visual Studio 2015 netop nu fået integrerede værktøjer til Apache Cordova, så du kan bruge HTML, CSS og JavaScript (eller maskinkode) til at opbygge cross-platform mobile applikationer der installere installerer til forbrugerne via Android og Ios. Visual Studio 2015 indeholder endda en højtydende Visual Studio Emulator til Android til debugging og test af Android applikationer. Den vil vi nok bruge i vores test team.

Muligheden for at bygge Universal Windows Apps til at målrette bredden af ​udbredelsen, fra skrivebordet til telefonen til INTERNET-OF-THINGS eller endda HOLOLENS (Læs om HOLOLENS PÅ VOR NYHEDSSIDE). Visual Studio 2015 og Xamarin kombinationen gør at udviklere udvider deres NET applikationer til også at målrette til iOS og Android. Med Xamarin kan du i Java eller Objective-C gøre disse tilgængelige fra .NET og Visual Studio.

Oven i dette giver Visual Studio 2015 også cross-platform C ++ udvikling for delte komponenter rettet imod iOS, Android og Windows samt integration med spil motorer som DANSKE ! Unity og dermed nemt opbygge cross platform spil. Visual Studio 2015 indeholder endda, som sagt, en højtydende Visual Studio Emulator til Android til debugging og test Android-applikationer.

DevOps, Agility Teams & Agil Udvikling

Agil Udvikling og Agile Udviklingsteams er i dag er fokuseret på FØRST OG FREMMEST at være adrætte/agile. Men vi må jo så i stigende grad se og høre, at tendensen er at DevOps praksis er ved at blive centralt for, hvordan holdene tænke på at skabe Agil Team og agile processer. Visual Studio 2015 Team Foundation Server 2015 og integrerede DevOps tjenester, der gør det muligt for teams til løbende at levere, løbende overvåge og løbende lære, så de kan optimere deres smidighed. Disse kernekompetencer på tværs af DevOps spektret findes i Team Foundation Server 2015 (RC2 fås nu med den endelige frigivelse tilgængelig snart), og i skyen-hostede Visual Studio Online service.

Team Foundation Server har været et fantastisk værktøj til .NET hold i mange år, men i de sidste par år har vi været stigende fokus på at sikre, Team Foundation Server og Visual Studio Online giver 1. klasse support uanset hvilket sprog eller platform, du målretter mod. Uanset om det er node.js eller Java, iOS eller Android, er både Team Foundation Server 2015 og Visual Studio Online vil yde omfattende støtte til alle dine holds udvikler service behov.

Den Agile styring i Team Foundation Server og Visual Studio Online er et kritisk værktøj for hold til at spore de agile teams arbejde og fremskridt på en dag-til-dag basis. Team Foundation Server 2015 indeholder opdateringer til den agile boards erfaring, herunder tilpasning, tagging, swimlanes og meget mere.

Team Foundation Server 2015 og Visual Studio Online har indført en ny Pull Anmodnings kode review oplevelse for Git-projekter, der gør det muligt hurtigere udvikler samarbejdet tidligere i udviklingsprocessen. Github er en udgivelsesplatform som kan spås stor betydning, når applikationer slipper producenternes platforme. Måske kunne denne blive central for hele Open Source bevægelsen og ethvert projekt i sin helhed.

Team Foundation Server 2015 og Visual Studio Online omfatter et helt nyt (LEGO) byggesystem, der giver en enkel web-baseret interface til konfiguration stikbare, cross platform bygge workflows for din fortsatte integration pipeline.

Lige så vigtigt som at få koden i produktion er det at forstå og lære fra dig med koden i produktion. Visual Studio 2015 giver ét klik integration af Application Insights for både server og klient-projekter, hvilket gør det muligt at få rige og umiddelbar indsigt i performance, tilgængelighed og brug af dine programmer – både under udvikling og produktion. Det ser jeg som betydende i dokumentation til kunder, som efterhånden deltager mere og mere u udviklingen. Det er tryghedsskabende.

Visual Studio Partner Ecosystem

Lige så vigtig som selve produkterne er økosystemet i udvidelser til rådighed for Visual Studio, der tilføjer understøttelse af nye platforme, nye arbejdsgange og nye anvendelsesområder typer ind i Visual Studio oplevelse. På bare det sidste år, så vi i løbet af 13M downloads af extensions fra Visual Studio galleri. Og det er nemmere end nogensinde at integrere med Visual Studio Team Foundation Server og Visual Studio Online for at levere nye erfaringer på toppen af ​​Visual Studio’s familie af produkter.

Visual Studio 2015 og .NET 4.6 er et spændende næste skridt for udviklingsværktøjer fra Microsoft – kombinerer ny produktivitet for eksisterende Visual Studio brugere med ny platform support til udviklere rettet mod en bredere vifte af platforme og programmering modeller.

På en skala fra 0 til 10 giver vi 10 for mange skrift i den rigtige retning, således også at vi som udgivere af APPLIKATIONER er blevet tilgodeset i right omfang.

Priser på Visual Studio m.v.

Visual Studio Online koster i sin dyreste version 60 dollars.

Visual Studio Enterprise with MSDN (Retail) – kr. 48.768,61
Visual Studio Enterprise with MSDN (Retail) – kr. 48.768,61
Visual Studio Test Professional with MSDN – kr. 17.287,00
Visual Studio Professional with MSDN – kr. 9.556,07
MSDN Operating Systems – kr. 5.571,05

Note: Starting July 20, 2015 Visual Studio Premium with MSDN and Visual Studio Ultimate with MSDN will include Visual Studio Enterprise.
Prices shown above are for the first 12 months, lower prices are available for renewing customers.

Sammenlign Visual Studio 2015 tilbud

Footnotes:

 1. Includes Tier Interaction Profiling
 2. Includes SketchFlow
 3. Read-Only
 4. Read-Only diagrams
 5. Microsoft SharePoint Server is licensed separately
 6. Microsoft Project and Project Server are licensed separately
 7. Microsoft System Center is licensed separately
 8. Usage above your monthly allotment billed to your Microsoft Azure subscription
 9. Microsoft Azure benefits vary by offering and include cloud use rights for select software. For more information, see the Microsoft Azure site and the Visual Studio and MSDN Licensing white paper. Pricing displayed in US dollars. View other currencies.
 10. Offers vary by subscription level. For more information, see Special Offers for MSDN Subscribers
 11. Per subscription term
 12. Available through November 11, 2015 or while supplies last. MPN, BizSpark, and DreamSpark subscribers do not receive Pluralsight benefits with their MSDN subscription.
 13. Enterprise organizations are defined as >250 PCs or > $1 Million US Dollars in annual revenue
 14. Free for the first 5 users, see Visual Studio Online product page for details
 15. Requires installation of the Microsoft Office Developer Tools for Visual Studio 2015 that are available at RTM.

COPYRIGHT 1992-2015 BY AGILUDVIKLING.DK

Scroll to Top