Profil for Agil Udvikling A/S

Agil Udvikling A/S er udviklere der vil yde en ekstra indsats for dit firma

Få udvikling og ekspertise fra 44 danske udviklere som tilbyder at yde en indsats for din virksomhed. Agiludvikling A/S er en delvis landsdækkende systemudvikler i Århus og København. Vi er samtidigt den eneste danske virksomhed som udbyder 1.600 udviklere fordelt på områderne Norden, Baltikum, USA, Ukraine, Indien og Asien. Se timepriser her.

Med Agil Udvikling er du sikret et højt kvalitets- og serviceniveau og en grundig forståelse af din forretning med en standard NDA (NON-DISCLOSURE KONTRAKT). Vores kerne forretning er udvikling af løsninger til Serverhosting og VideoStreaming med 10 lokationer i Danmark. Vi er også placeret som partner i Microsoft Azure, Amazon AWS og Google Cloud. Og som Danmarks eneste har vi direkte Server Hosting Center A/S til disse udenom Internettet.

Vi er et bredt dynamisk mix mellem IT-ingeniører og programmører fra DTU og ITU samt projektledere fra flere Server Hosting Centre, hvilket giver os en særlig ekspertise i TIER1-3 drift og IT-outsourcing med kundereferencer inden for de mest kendte virksomheder i Norden og resten af verden. For Dansk Server Hosting er disse i lokationerne Ejby, Tåstrup, Glostrup og Århus med følgende certificeringer:

Markedets bedste certificeringer i Norden for missionskritisk drift, Colocation, IT Outsourcing med tilslutning til landsdækkende HyperFiber / TeraFiber der er krypteret indtil 250 GBIT.

Danskere og Offshore udviklere kan arbejde direkte hos dig eller for dig

AgilUdvikling A/S kan sænke omkostninger indtil 1/10 ved outsourcing til Indien, Letland, Rusland, Ukraine og USA. Priserne er fra 295,- pr. time for dansk arbejdskraft og fra 99,- pr. time for Offshore Agil Udvikling.

Med vor flerbruger løsning kan vi arbejde mens du sover og indtil 24 timer i døgnet. Desuden kan du med vore løsninger overvåge hver enkelt udviklers gennemsnitlige indtastninger per sekund, minut eller time. Det alene er også meget svært at finde. Udenlandske udviklere kan være til stede i Danmark som noget unikt hos os. Det betyder nemlig at du kan opnå løsninger til 1/10 af prisen med dansk test. Alle offshore konsulenter kan desuden ansættes og arbejde direkte i din virksomhed som konsulenter.

Udviklerne hos Agil Udvikling får indblik i din virksomhed og dine konkurrenter og udvikler derfor løsninger som giver dig flere fordele og flere faciliteter end dine konkurrenter. Innovation er at gøre gode løsninger bedre og at finde på nyt som du måske ikke selv havde tænkt på. Som Gazelle Innovator indgår AgilUdvikling.dk i et bredere samarbejde med andre virksomheder om Innovation, varemærkeregistrering, designbeskyttelse, patentudvikling og udvikling af forretningskritiske løsninger.

Antal udviklere, servere og kunder:

 • Agil Udvikling A/S har 1.600 udviklere i forskellige lande hvoraf der er 44 danskere i Danmark.
 • Vi har installeret mere end 1.000 fysiske servere og Cloud i et dansk Server Hosting Center. Vi har selv 38 rackskabe og en del af disse i redundant missionskritisk drift.
 • Vi har installeret mere end 500 servere i skyen bl.a. Amazon AWS, Azure, Google Cloud, Alibaba Cloud, IBM og Dell Cloud
 • Vi har ca. 210 kunder i Danmark i år 2023

Førende medarbejdere og referencer med Disruptive Innovation

Agil Udvikling A/S har siden 1992 leveret de første Server Hosting Center løsninger i Danmark som grossist og siden da delt serverrum med TDC for bedre at tilgodese dine kunder som sandsynligvis har en TDC baseret forbindelse.

Det sætter sit præg når vi taler om Server Hosting løsninger, skalerbare løsninger, IT OutSourcing og internationale løsninger. Agil Udvikling kan kræve BÅDE Disruptive og Agile metoder i Server Hosting Center sektoren.

Med 44 danske udviklere heraf 3 seniorer som startede sammen i henholdsvis 1983 og 2001 er du sikret ekspertise, erfaring og modenhed. Vi stammer fra andre udviklingsteams og fra Hosting Branchen hvor vi har opsat udviklingsmiljøer til reklamebureauer, internetudbydere og teleselskaber. Michael Rasmussen kom ind i virksomheden i 2001 som direktør efter salg af partnervirksomheden DTPartner ITT A/S. Michael Rasmussen er Sikkerhedsekspert og bl.a. grundlægger af Innovation Support A/S.

Agil Udvikling A/S tilbyder Applikations udvikling der opfylder alle dine behov og ønsker. Med nogle af de førende referencer i EU og USA, er Agil Udvikling en god leverandør at vælge som Supervisor, Rådgiver eller projektleder på nuværende eller næste projekt. Andre leverandører kan både være bedre eller lige så gode, men har måske ikke vort netværk, know-how, agile certifikater og de faciliteter vi har til rådighed.

Hvorfor vælge Agil Udvikling?

At vælge en leverandør er ikke bare noget med hastighed og pris. Det er også troværdighed, sikkerhed, innovation og ikke mindst en sparringspartner som altid kan hjælpe dig. Både med råd og vejledning men også om hvordan du implementerer din forretningsplan, betalingssystemer til medlemsskaber og konkret ekspertviden om hvert enkelt produkt eller koncept.

 1. Du kan måske finde nogle der er billigere, hurtigere og bedre end os. En enkelt leverandør er måske også godt men bruger han ikke CodeShop og CodeCare er du ikke længere sikker. Dertil kommer at du får 7 systemer til samme pris d.v.s. CMS, IOS, ANDROID, WINDOWS MOBILE, FACEBOOK, LINKEDIN og GOOGLE. Og du kan selv udvide gratis med flere hundrede websites, repræsentationer og e-handels platforme.
 2. Desuden er vore systemer sikret efter BESTBREED koncepter, så ingen kan hacke dine løsninger, det gør vi f.eks. ved autooverskrivninger af filer på systemet hvert minut og ved at at have en liste over filer som er tilladt. Alt andet slettes automatisk og rapporteres på SMS til dig.
 3. Stærkeste compliance i forhold til salgs- og leveringsbetingelser, antislaveri, dansk lovgivnings
 4. Markedets stærkeste Compliance i forhold danske og internationalle lovgivninger. ESG Compliance i forhold til stigende krav fra investorer om ikke-finansielle data. ESG står for ’Environmental, Social og Governance’ 
 5. Medlemsportal for medlemskaber i foreninger som udbydere sig til iværksættere. Pt. er 75 foreninger registreret med specificerede fordele.
 6. Vi tilbyder Agil Udvikling der sparer i gennemsnit 50% på prisen og 50% på antallet af timer. Erfarne udviklere giver mere værdi til din virksomhed med en blanding af unge og seniorer med et innovativt miljø med synergi effekter. Agiludvikling er et danskejet samvirke som er udsprunget af forhandlere og udviklere i hosting branchen. Netop dette samarbejde betyder at Agiludvikling kan udvikle til flere miljøer, SAAS, Cloud Computing, GPU, Virtualisering, Clustering og Missionskritisk Hosting.
 7. Med erfaring fra ca. 2.000 websites kan Agiludvikling giver dig de bedste kort på hånden. Også indenfor validering og certificering. Det kan være f.eks. certificering efter HTML5 eller CSS3 standarden.
 8. Vi har erfaring for med udvikling, programmering og især projektadministration siden 1980 med mange projekter og med 4 Microsoft certificeringer tilbydes en attraktiv løsning indenfor Microsoft udvikling som bl.a. er brugt af 8 af de 15 største virksomheder i Danmark.
 9. Alle produkter understøtter direkte Social Media. Dette betyder at dine APPS og websites automatisk spredes til at større publikum, både viralt men også fuldautomatisk. Når du f.eks. opretter en ny side eller et produkt, publiceres dette automatisk på social media portaler og afsætnings platforme såsom LinkedIn, Facebook, Twitter, EBAY, Amazon, Alibaba, Google med flere. Her kan du lære om hvilken betydning det har, at målrette dine aktiviteter til alle Social Media brugere. Der er særskilt lagt vægt på den mest betydningsfulde teknologi: Responsive Web Design som er kåret til den mest vigtige og betydningsfulde teknologi for alle ejere af websteder.
 10. Kom og besøg os eller book et Skype, ZOOM eller TEAM møde på en af vore adresser:

AgilUdvikling er også ESG, social ansvarlighed og compliance til danske eller udenlandske krav

AgilUdvikling har udviklet en gennemtænkt CSR Profil som består af teknikker, genbrug og minimering af energiforbrug som det fremgår af vore etiket har vi også indbygget nogle kundefordele. Med Agiludvikling® kan du nemlig spare på alt det vi har lavet i forvejen til andre kunder. Denne genanvendelse af moduler vi har udviklet til andre kunder gør at vi kun skal tilrette et modul hvilket kan spare helt op til 50% af timeprisen. I dag er de fleste funktioner genanvendelige og genbrug er CO2 besparende for dig, for os og naturen. Agiludvikling overholder dansk CSR vedtaget som lov i 2008 og FN’s GLOBAL COMPACT anbefalinger som omhandler social ansvarlighed hvor Agiludvikling har et samfundsansvar omhandlende: menneskerettigheder, sociale vilkår, arbejdsforhold, miljø og klima.

Dertil kommer at vi er Danmarks eneste virksomhed der overholder og tilbyder vore kunder at overholde:

 • AntiSlaveri akten hvor vort søsterselskab Innovation Support A/S er Danmarks eneste aktør som Ambassadør for Danmark
 • Højesteretsadvokat udarbejdede Salgs- og Leveringsbetingelser der ikke bringer dig i problemer
 • CSR Compliance og forandringsledelse for webvirksomheder og industrielle virksomheder inkl. overholdelse af §99a i årsregnskabsloven
 • Whistleblower loven med korrekte juridiske holdbare og serversystem for anonyme anmeldelser, formularer og korrekte anonym håndtering af for whistleblowere
 • Overholdelse og compliance i henhold til Konkurrencelovgivningen
 • Overholdelse af Markedsføringslovgivningen
 • Overholdelse af medlemskabers compliance i forhold til markedsforeninger fra industriens partner foreninger
 • Støtte til medlemskab i relevante medlemskaber, handelsforeninger og mærkeordninger
 • Overholdelse af NIS2 og GDPR lovgivningen
 • Overholdelse af Taksonomiforordning
 • ESG, CO2 og Klimaregnskabs lovgivninger med f.eks. Danmarks eneste MINUS CO2 ordning
 • Vi er agent for CO2 reducerende direkte godkendte klimaregnskabsmodeller for anvendelse til CO2 beregning og direkte genbrug til brændsel eller nyplantning
 • Overholdelse af bogføringsloven med Lovpligtige Online Regnskabsordninger i direkte samarbejde med VISMA, Deniro, EConomy, Billy og mange andre med indtil 12 måneders gratis onlineregnskab
 • Understøttelse Danmarks eneste af et komplet ESG compliance certificering, delvist i ovenstående blandt andet med APV, miljø og klimaforhold, sociale forhold og medarbejderforhold, respekt for menneske- og arbejdsrettigheder, anti-korruption og bestikkelsesforanstaltninger hvilket allerede for Agil Udvikling A/S er godkendt af Danmark førende Advokat og Revisor virksomheder herunder Advokat og Revisor Samvirket, Horten, Plesner, EY, Deloitte, BDO, Dansk Revision og mange andre.
 • Hjælp og støtte til Danmarks førerende ISO certificeringsvirksomheder for f.eks. ISO 9001, ISO 27001, IS27016 med flere.
Agile Development & Project Management

Server Hosting Center, Cloud Computing og Outsourcing

Vort Server Hosting Center består af 4 datacentre 2 på Sjælland og et i Jylland. Vi har arbejdet med Server Hosting Centre siden 1992 hvor vi startede sammen med TDC og 1.200 baud modems og har siden udvilklet en stor erfaring med drift af servere, udviklingsmiljøer, databaser og portaler.

Med gode referencer har vi igennem årene leveret til nogle af de største i branchen. Indenfor Server Hosting, Cloud Computing, SAN, NAS og generel IT Outsourcing virker vi i det daglige som administratorer af disse miljøer. Det giver en rigtig god erfaring indenfor servere baseret på Microsoft, Oracle, IBM, HP samt Open Source såsom Linux drift.

Verdens mest populære platforme understøttes

.NET, HTML5, Java, Javascript, ASP, VisualBasic, Ruby, Google, XAMARIN, PHP, Zend, C, C++, C#, Flex, J2EE, EJB, Phyton, JSP, Go, Perl, Eclipse, JBoss, Android og IOS (IPHONE OS)

Agiludvikling® leverer udvikling til faste priser under følgende platforme:

Microsoft, Adobe, Google, VMWare, Citrix, Oracle, SAP, IBM, HP, Red Hat, Novell, Windows Server, Windows Mobile, Meego, Android, Debian, Ubuntu, Mint, RedHat, Suse, Solaris, FreeBSD, Aix, Centos, Fedora, Gentoo, SugarCRM, OpenERP, xCart, NoMachine, Zencart, Prestashop, Magento, Virtue Mart, NOSQL, SQL Server, DB2, MySQL, PostgreSQL, EnterpriseDB, XML, SSL, VPN, indholdsbeskyttelse og kryptering af SAN, Servere og LAN/WAN forbindelser og E-Mail.

Microsoft Agil Udvikling for Visual Studio, .Net og C++

Vi har mange Microsoft Gold Partnere som kunder. Agil Udvikling A/S leverer udvikling de fleste Microsoft produkter herunder Office, Azure, Windows Server, HPC Server, Office, Exchange Server, Sharepoint Server, Project Server, SQL Server, Office Communication Server, Forefront Server, ISA Server, Unified Communication, Dynamics og System Center Configuration Manager.

Derudover er vi partner med mange af Microsoft’s egne partnere såsom Supermicro, IBM, HP, Netapp, Dell, Cisco og Citrix.

Agil Udvikling Open Source og CMS systemer

Agiludvikling leverer udvikling til Open Source CMS f.eks. WordPress, Prestashop, Joomla, Drupal, Typo3, Concrete, DotNetNuke, EZ Publish, Umbraco og Blogger der sammen udgør ca. 94% af markedet. Dette er Indenfor eHandel er det Magento, Prestashop, OpenCart, osCommerce, men vi laver også f.eks. SHOPIFY løsninger.

Open Source kan kombineres med Microsoft produkter og give merværdi og besparelser på Microsoft platform. Mange tænker ikke lige på at Microsoft ER verdens største Open Source leverandør og at 80% af Azure brugerne benytter Open Source.

De 2 ledere af Innovation Support A/S og Agil Udvikling A/S:
Til venstre: Stifter og President Michael Rasmussen, Til højre: Medstifter og M.Sc. Lars Thougaard.

Kundereferencer og partnere ved leverancer af konsulenter, IT og Server Hosting Center Services af WEB/APPS m.v.:

Med nogle af markedets bedste referencer gennem 30 år får du mere værdi, flere faciliteter og tryghed til din virksomhed. Vore DTPartner(R) og Verinet(R) referencer indenfor udvikling er f.eks.: DR.DK, Maersk, Falck, ISS, Vestas, Arla, Dong, Tryg, Novo Nordisk, Novozymes, Carlsberg, Lego, Coop, Forsvaret, Politiet, TDC, HK, DSB, Norden, Undervisningsministeriet, Statsministeriet, Beredskabsstyrelsen, SAS, Nationalbanken, Danske Bank, Nordea, SEB, Telmore, Århus & Københavns Kommune m.fl.

webdesigners-logo
WEB DESIGN SERVICE
Coop-logo.png | Coop Danmark A/S
MAQS Law Firm
DSB - Wikipedia, den frie encyklopædi
wedesign cms
File:Ørsted logo.svg - Wikimedia Commons

Scroll to Top