Lowcode markedet forventes styrket næste år

LowCode er en Agil Teknik ligesom CODESHOP

Agil Udvikling A/S benytter til vore kunder mange af disse fordi de henhører under Agile metoder. Siden 2012 har vi f.eks. benyttet Lowcode til at lave APPS.

Hvorfor skal det koste 100.000 kr. at få en app, når man kan lave en version af sin webside på få timer, som gør alt det en APP forventes at kunne gøre?

Derfor anvender vi til vores kunders bedste så meget LOWCODE som muligt. Vi skal ikke side og programmere i flere tusinde timer, hvis vi kan købe det der skal laves for 100 dollars. Ovenikøbet med millioner af brugere. Og med tusindvis af udviklere. Vi erkender, at der er nogen der har programmeret det vore kunder har behov for. Vi skal derfor på kundens vegne være agile og nedsætte time-to-market til få dage i stedet for måneder. Det er principperne bag vore varemærker og CODESHOP og CODECARE løsninger.

Hvor andre snyder kunderne med at levere Open Source eller CODESHOP løsninger og tager flere hundrede timer for det, så er vi ærlige og fortæller hvordan APP- og programmeringsmarkedet ser ud. I dag kan du lave en APP ud af din webside, hvor du bare frasorterer det der ikke skal være i appen. Hvorfor? Fordi alt i dag aligevel skal være Google AMP kompatibelt for at blive optaget i Google’s mobile søgeindex der udgør ca. 75% af hele Internettet’s brugere.

Efterspørgslen efter lowcode-løsninger, dvs. værktøjer, der gør det muligt at oprette applikationer selv for dem, der mangler udvikler færdigheder, vokser kun som følge af øgede krav til automatisering.

Analysevirksomhed GARTNER anerkender at det er den vej markedet går. Det globale marked for lowcode-udviklingsteknologier vil nemlig stige med 19,6 procent næste år sammenlignet med 2022. Det skrives der i en ny prognose fra analysefirmaet Gartner. Som et resultat forventes lowcode-markedet at have en omsætning på 190 milliarder kroner INDEN 2023 afslutter.

Hvad er LOWCODE og CODESHOP?

LowCode og CodeShop er en agil metodik til at få leveret apps, hjemmesider, programmering og udrulninger hurtigt. Det agile består i at du ikke skal have flere programmører, fordi du kan anvende et program der erstatter mange programmører. Det giver bl.a.

  • Verdens højeste sikkerhed med flere millioner brugere og tusindvis af programmører, hvis det er Open Source
  • Kvaliteten med Codeshop og Lowcode fordi 1 programmør ikke kan det samme som tusinde
  • Hatigheden er optimeret, hvilket ville tager mange programmører, derfor er Codeshop og Lowcode hurtigere
  • Codeshop og Lowcode har flere faciliteter end 1 programmør kan lave
  • Med feedback fra millioner af brugere er der et bedre design og dermed vil du have noget der ser pænere ud
  • Det er nemt at fjerne eller tilføje faciliter hvilket giver en fleksibilitet som enkelte programmører ikke kan tilbyde hurtigt
  • Der bliver overholdt compliances indenfor sikkerhed, gdpr, nis2, cookiedirektiver samt almene best breed politikker

Hvorfor vil kunderne have nemme løsninger der er nemme at vedligeholde og nemme at bruge?

Svaret er at Google har gjort det nemt at lave applikationer og webside der kan ses på alt fra Stadion TV til små mobiler eller tilknyttes IOT og Edge Computing enheder.

Der er tillige et øget behov for automatisering hos alle virksomheder, og at flere og flere mennesker i branchen lærer teknologi, vil betyde, at der vil være stor efterspørgsel efter disse teknologier i de kommende år, siger rapportens konklusioner.

“Organisationer bruger i stigende grad lowcode-udvikling til at imødekomme stigende krav til hurtig applikationslevering og meget tilpassede og automatiserede arbejdsgange. At udstyre både professionelle it-udviklere og folk uden for it-afdelingen med forskellige lowcode-værktøjer gør det muligt for organisationer at nå det niveau af digital læsefærdighed og leveringshastighed, der kræves til det moderne agile miljø,”

siger Varsha Mehta, en analytiker hos Gartner.

Lowcode-applikationsplatforme anslås at være den største komponent på markedet for udvikling af lav kode og forventes at vokse med 25 procent for at nå næsten 70 milliarder dollars i salg inden 2023.

En stigende andel af dem, der bruger lowcode-værktøjer, er folk uden for it-afdelingen. I 2026 forventes disse at tegne sig for mindst 80 procent af den samlede brugerbase, op fra 60 procent i 2021, ifølge Gartner. Dette er helt enorme tal der bekræfter, at den tilgang som Agil Udvikling A/S anerkender i ærlighed, er den tendens som har det største forretningsmæssige grundlag. Det er iøvrigt samme tilgang som har gjort Open Source til verdens største teknologimæssige succes. Open Source og Low-Code har samme forretningsmæssige principper, det handler nemlig om at gøre det nemt for kunder og for Open Source helt gratis.

De fleste LOWCODE projekter er tillige Open Source. Så som forretningsmodel kan du støtte dig til Agil Udvikling, fordi både LOWCODE og Open Source er agile metoder.

Kontakt os for mere information eller tilbud.

  • Kilde: Agil Udvikling A/S
  • Fotokredit: stocks.adobe.com og Agil Udvikling A/S

Om forfatteren

Scroll to Top